Ønsker du å bli Treasury Manager hos en ledende bærekraftsaktør?

Ecohz is simplifying the path to net zero.
For over two decades, Ecohz has pioneered the world of renewable electricity. Harnessing that experience, we work to facilitate companies' journey to net zero by tailoring sustainability solutions.

Our environmental toolbox comprises documented renewable energy, carbon credits, biogas, and digital platforms. But more than putting tools at your disposal, we offer a unique blend of expertise and advise you every step of the way.

In short, we are here to make decarbonisation easy because we believe that simplicity enables urgent climate action – and that what is good for the planet is good for your business too.


I styrkingen av selskapets finansielle funksjon ser vi nå etter en Treasury Manager. Selskapet har en ambisiøs vekststrategi som vil innebære organisk vekst og oppkjøp. Du får en bred kontaktflate og vil arbeide sammen med flere fagmiljøer i selskapet, både i og utenfor Norge.

I rollen vil du jobbe med et bredt spekter av oppgaver innenfor treasury og finans. En sentral del av jobben vil være å drive god valutasikring da selskapet har nesten utelukkende virksomhet i utlandet. I tillegg vil tett likviditetsstyring og oppfølging av kundefordringer være en del av jobben. Du blir en del av et lite, men kompetent fagmiljø som utgjør konsernets økonomiavdeling, som sitter sammen med resten av administrasjonen på hovedkontoret i Oslo. Rollen rapporterer til selskapets CFO.

Arbeidsoppgaver:

  • finansiell risikostyring, inkludert overvåking av valutaeksponering og utføring av valutasikring
  • utføre månedlige likviditetsprognoser, inkludert kontroll på selskapets likviditetsreserve
  • oppfølging av ubetalte fordringer fra kunder, inkassoprosess og renteberegning
  • månedlig treasury rapportering og bistå med treasury- relaterte noter i årsregnskapet
  • supportere salg og sourcing med likviditets- eller valutarelaterte vurderinger
  • kontakt med bankrelasjoner
  • bidra i kontinuerlig forbedring av prosedyrer, retningslinjer og policy
  • supportere salg og ledelse med relevante ad-hoc analyser og business case


Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
  • minimum 3 års relevant arbeidserfaring fra treasury, bank/finans eller tilsvarende
  • erfaring fra en eller flere områder innen treasury, som valutaveksling og -sikring, plassering av overskuddslikviditet, m.m.
  • kjennskap til verktøy som Reuters eller Refinitiv er en fordel
  • gode Excel- og dataanalyseferdigheter, inklusiv erfaring med modellering
  • behersker engelsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig


Personlige kvaliteter:
For å lykkes og trives i rollen er du en fremoverlent, positiv person med høy gjennomføringsevne. Du må være faglig sterk, proaktiv og trives med høyt tempo i arbeidshverdagen. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende service-minded og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene. Du motiveres av å jobbe i et selskap i vekst og bidra til å skape en samlende kultur på tvers av de ulike avdelingene. 

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan Ecohz tilby en faglig utfordrende og krevende stilling, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil få mulighet til å være med å bidra til profesjonalisering av et internasjonalt selskap i kraftig vekst og vil bli en del av et fremoverlent team hvor felles prestasjoner verdsettes høyt. Dine nye kollegaer er hyggelige, engasjerte og dyktige fagpersoner, som hjelper hverandre for å oppnå felles mål. Selskapet holder til i moderne lokaler sentralt i sentrum, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Andreas Kleiven på 948 87 566/andreas.kleiven@financepeople.no eller André Herlofsen på 934 80 266 /andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.

 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Leder