Analytisk Business Controller til inkassoselskap i vekst

Zolva AS bistår bedrifter med alt innen kreditthåndtering og inkasso. Selskapet har fokus på å være i forkant innen kreditthåndtering.

I dag har de kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania, Portugal og Italia. De har 650 ansatte i Europa og selskapet er i sterk vekst. Zolva ekspanderer til nye markeder og ambisjonen er å bli en betydelig pan-europeisk leverandør av finansielle tjenester.

Zolva betyr stifinner – vi jobber kontinuerlig for å bidra til å løse utfordringer for våre kunder og de som skylder penger. Ved å forstå folks utfordringer hjelper vi dem med å finne veien ut av vanskelige økonomiske situasjoner. Vi hjelper finansielle institusjoner, selskap og folk å løse finansielle utfordringer


Zolva AS har betydelige vekstambisjoner og ønsker nå å styrke teamet sitt med en proaktiv og analytisk Business Controller. Rollen er nyopprettet, og den riktige personen vil få stor påvirkningskraft til å forme egen rolle. Rollen vil jobbe tett med og rapportere til Finance Manager Nordic. De viktigste arbeidsoppgavene vil være: 

Arbeidsoppgaver

  • utarbeidelse og vedlikehold av likviditetsprognose
  • bistå ifm. utarbeidelse av rullerende forecast og budsjett
  • støtte Finance Manager med ulike analyser
  • bistå ifm. månedsrapportering til konsern med fokus på avviksanalyse og KPI'er
  • bidra til forbedring av modeller og utvikling av økonomifunksjonen
  • være en driver for forbedrings- og effektiviseringsprosjekter 
  • følge opp leverandøravtaler og generell kostnadskontroll


Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på Mastergradnivå
  • 3 – 5 års relevant arbeidserfaring fra revisjon, regnskap, controlling eller lignende
  • gode Excel- og systemkunnskaper, erfaring med Power BI vil være en fordel
  • god økonomi- og regnskapsforståelse 
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er nysgjerrig, initiativrik og har solid gjennomføringsevne. Du har en analytisk tilnærming til ting, jobber strukturert og effektivt. Du trives i et miljø der det skjer mye og har stå på vilje. For å lykkes og trives i denne rollen må du evne å jobbe selvstendig, samtidig som du har gode samarbeidsegenskaper og trives med å jobbe i team. Erfaring fra inkassobransjen kan være en fordel, men er ikke et krav. 


Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan vi tilby en variert og fleksibel arbeidsdag i et dynamisk og kompetent miljø.  Det vil være gode muligheter for både personlig og faglig utvikling, samt mulighet til å påvirke egen rolle og arbeidshverdag. Zolva er i kontinuerlig vekst og det er et spennende tidspunkt å komme inn i selskapet på. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239 eller på jannicke.lunder@financepeople.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester