Vi søker driftig regnskapssjef til internasjonalt selskap i vekst

Coromatic er et internasjonalt selskap i sterk vekst som er spesialisert på sikring av kritisk infrastruktur og løsninger på sikker strømforsyning. Vi har spisskompetanse innen reservekraftaggregater, UPS, batterier og datasenterløsninger. Coromatic tar helhetlig ansvar på alt fra planlegging til design og installasjon, og har en ledende serviceavdeling som bistår med vedlikehold og drift for våre kunder 24/7. Av de 550 medarbeiderne i Norden er 72 av disse i Norge fordelt på fem lokasjoner; Kjeller, Oslo, Gjerdrum, Bergen og Trondheim. Hovedkontor vil være på Kjeller ved Lillestrøm.


Coromatic søker driftig regnskapssjef og faglig leder for regnskapsteamet for den norske virksomheten ved hovedkontoret på Kjeller ved Lillestrøm. I denne rollen vil du vil jobbe tett med CFO, samt være en sparringspartner og støtte på regnskap og økonomi. Du vil også ha samarbeid og dialog med Group Finance i Stockholm. Dette er en utadvendt og sentral rolle i selskapet, hvor du kan være en bidragsyter og faglig støtte til forretningsenhetene i virksomheten og fagområder i konsernet. Vi tror dette er en spennende stilling for deg som vil ha et helhetsansvar innenfor regnskap og samtidig liker å være involvert i driften. Vi er på jakt etter deg som har forståelse for en virksomhets verdikjede, evner å se helhetsbildet, og som ønsker å bidra med effektiv månedsrapportering og gode beslutningsunderlag. Stillingen rapporterer til CFO. 

Ansvar og oppgaver

 • Ansvar for selskapsregnskapet i Coromatic AS og datterselskap
 • Månedsavslutning med dokumentasjon av balanse, periodiseringer og avsetninger
 • Månedlig rapportering til Group Finance i Stockholm 
 • Utarbeide årsregnskap og ligningspapirer 
 • Faglig ansvar for to regnskapsmedarbeidere
 • Være kontaktperson mot revisor
 • Lede eller delta i prosjekter knyttet til forbedring av regnskapsprosesser og systemer
 • Være en superbruker på økonomisystemet (Visma Business)

Ønsket kvalifikasjoner

 • 3-5 år høyere økonomisk utdannelse
 • Minimum 3 års relevant erfaring fra lignende stilling innen regnskap og/eller revisjon 
 • Solid regnskapsfaglig kompetanse og erfaring, inklusiv IFRS
 • God system- og prosessforståelse - erfaring fra Visma Business er en fordel 
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Vi tror at rette person til denne stillingen må være flink på samarbeid, kommunikasjon og teamledelse. For å lykkes i rollen må du være opptatt av kvalitet og gode prosesser, og at du er strukturert og nøyaktig. Det er også viktig at du trives i et til tider hektisk miljø med høy aktivitet og korte frister. Videre er du selvstendig, ansvarsbevisst og evner å prioritere oppgaver.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende og variert stilling hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet konsern i vekst. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og flytter i disse dager inn i moderne lokaler på Kjeller, rett nord for Oslo.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søkere bes registrere seg med et helt kortfattet søknadsbrev, en utfyllende CV samt vitnemål og attester.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen: Roald Wallestad, Managing Director & Senior Advisor i OPUS Finance Recruitment tlf. 901 56 356 eller e-post: roald.wallestad@opusfinance.no eller Marius Meyn, Researcher i OPUS Finance Recruitment tlf. 458 09 308 eller e-post: marius.meyn@opusfinance.no.

Vi behandler søknader fortløpende.


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon