Financial Controller

Karo Pharma (tidligere Weifa) ble grunnlagt i 1940 og sysselsetter i dag ca. 25 høyt kvalifiserte medarbeidere ved hovedkontoret i Oslo. Karo Pharma er et firma i kontinuerlig vekst. Selskapet har en sterk posisjon i Norge og er det største legemiddelselskapet innen reseptfrie ledemidler (OTC). Karo Pharma er markedsledende innen smertelindring, med solide etablerte merkevarer som Paracet®, Paralgin Forte® og Ibux®. De ledende posisjonene skal sikres gjennom å kombinere kvalitetsfokus i alle prosesser med kundefokus i produktutvikling og relasjonsbygging. Karo Pharmas visjon er å bli den mest betrodde og verdsatte nordiske leverandør av produkter og løsninger innen legemidler og livsstilsprodukter. Selskapet står foran flere spennende lanseringer. Se mer på www.karopharma.no


Karo Pharma søker en proaktiv og engasjert Financial Controller til økonomiavdelingen på hovedkontoret i Oslo. Som Financial Controller blir du en del av et lite, men solid fagmiljø som jobber med konsernrapportering, controlling, treasury og problemstillinger innenfor regnskap og skatt.  Stillingen er operativ og selvstendig, vil ha en god variasjon i arbeidsoppgaver og utvikle seg i takt med selskapets og din utvikling. Stillingen rapporterer til Finance Manager for Norge.

Oppgaver:

  • bindeledd mellom selskapet og ekstern regnskapsfører
  • oppfølging og kontroll av selskapets balanse, herunder varelager, utestående fordringer, avsetninger m.m.
  • utarbeidelse av månedsrapporter og løpende rapportering internt og til Group
  • mva-rapportering og tolldeklarasjoner: sikre korrekt rapportering. Annen offentlig rapportering: herunder SSB/Intrastat etc.
  • bidra aktivt til å forbedre og effektivisere controllingfunksjonen, med særlig fokus på automatisering, utvikling av dashboards, analyseverktøy o.l.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på mastergradsnivå
  • 2-4 års erfaring, fortrinnsvis fra revisjon eller tilsvarende rolle innen regnskap og/eller controlling
  • god regnskapsforståelse
  • superbruker i Excel og generelt høy interesse og kompetanse innen IT
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
Vi søker deg som har fokus på detaljer, men likevel evner å se det store bildet og har et analytisk tankesett. Du har en iboende nysgjerrighet, stiller spørsmål og søker løsninger – og ønsker å forstå forretningen bak tallene. Som person anser du deg selv som fleksibel og er opptatt av at teamet i fellesskap når sine mål. Du samarbeider godt med andre, men er selvstendig og evner å strukturere din arbeidshverdag slik at du fullfører dine oppgaver med beste kvalitet. Du er engasjert, positiv og du liker å ta initiativ og se nye muligheter. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen så kan du være rett person for stillingen. 

Vi tilbyr:
Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt selskap i vekst. Vi har et dynamisk og hyggelig miljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for å utvikle og påvirke stillingen selv. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Industri / Produksjon, Regnskap / Revisjon