Lønningsmedarbeider

Lønningsmedarbeider

Søker du nye utfordringer innen lønnsfaget?  Synes du det høres spennende ut å jobbe i et internasjonalt selskap?  Har du anledning til å starte raskt i ny jobb?  Da anbefaler vi deg å lese videre!

Arbeidsoppgaver

Lønnskjøring A-Å for selskapets ansatte.  Oppdatere og registrere personalinformasjon.  Oppfølging av sykepenger.  Kontroll av reiseutgifter og utlegg.  Bistå ansatte ved eventuelle spørsmål rundt lønn.

Ønskede kvalifikasjoner

Du har noen års erfaring med lignende arbeidsoppgaver, og du er trygg i gjennomføringen av lønnskjøring fra A-Å.  Du tar ansvar for egne arbeidsoppgaver, og har gode samarbeidsevner.

Personlige egenskaper

Strukturert og nøyaktig.  Gode kommunikasjonsevner, i norsk muntlig og skriftlig, og også gjerne i engelsk.  Positiv bidragsyter i et tverrfaglig og internasjonalt miljø.

Vi tilbyr

Ett års vikariat med mulighet for forlengelse.  Gode betingelser og god oppfølging.  Et hyggelig og dynamisk arbeidsmiljø i flotte lokaler sentralt i Trondheim.

Søkere vurderes fortløpende, og vi ser frem til å motta din CV og søknad via søkelinken i annonsen,  Om du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med  Bjørg Fjell Rekruttering  Rina Wold / 90229335 / rina.wold@bjorgfjell.no  Bjørg Fjell Rekruttering er din samarbeidspartner for å søke jobb innen regnskap/økonomi. I over 30 år har vi vært spesialist innen dette fagfeltet og søker deg som liker å jobbe med tall- både til faste og midlertidig stillinger. Kontakt oss for å høre om dine muligheter!

 

Lignende søk: Annet, Olje / Gass, Regnskap / Revisjon