Økonomisjef til spennende selskap i vekst!

 

Om kunden

Unilamp Norden AS er en ekspansiv bedrift som leverer produkter innen elektro- og belysningsbransjen. Selskapet har egenutvikling av innovative produkter med ny teknologi som selges gjennom forhandlere i Sverige, Finland, Danmark og Island. Hovedkontoret er lokalisert på Hagan i Nittedal. Unilamp Norden AS har 30 ansatte, hvorav 27 sitter i Norge. Selskapet er i sterk vekst og omsetter for ca. 160 millioner kr.

Unilamp Norden AS søker en Økonomisjef med overordnet ansvar for økonomifunksjonen. Stillingen er nyopprettet, og som Økonomisjef vil du være ansvarlig for å få på plass både systemer og rutiner mot økonomi og administrasjon. Du får muligheten til å utforme din egen stilling, i tillegg til både fagansvar og personalansvar.

Arbeidsoppgaver

Overordnet ansvar for økonomifunksjonen innebærer ansvar for rapporteringer, kostnadskontroll, analyser, prognoser, budsjett, regnskap m/skatteregler og andre administrative oppgaver. Videre vil du være ansvarlig for lagervurderinger og utvikle systemer og analyser i forbindelse med dette. Det er en stor fordel hvis du kjenner godt til varehandel og logistikk.

Ønskede kvalifikasjoner
  • Økonomisk utdannelse
  • Ledererfaring
  • Analytiske evner
  • Evne til å se hvor det er behov for kontroll og rapportering
  • Forståelse for databaseoppbygning
  • Erfaring med regnskap fra A til Å
  • Erfaring fra virksomheter innenfor varehandel og logistikk
  • Fordel med erfaring fra konsolidering
  • Forståelse og interesse for systemer (selskapet jobber i Visma Business, QlikView og Astro Lagersystem)
  • Gode kommunikasjonsevner
Personlige egenskaper

Som Økonomisjef må du være flink til å kommunisere på både norsk og engelsk. Vi ser etter deg med digital tankegang og analytiske evner. Det vil være enklere å oppnå suksess i arbeidet dersom du tar tak i utfordringer, og er målbevisst, positiv og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Bedriften tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende utfordringer. Du vil ha gode muligheter til å utvikle deg innen økonomi og bidra til et selskap i vekst!

Last opp din CV og søknad via portalen om det er deg vi ser etter!  https://www.bjorgfjell.no/stilling/%C3%B8konomisjef-til-spennende-selskap-i-vekst

Dersom du ønsker mer informasjon eller har noen spørsmål er det bare å ta kontakt!

Kristian Ravlo
90 05 45 49
kristian.ravlo@bjorgfjell.no

 

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. 


Lignende søk: Annet, Leder, Gadget / Device / Elektronikk