PwC søker Head of Design

PwC søker Head of Design 

Bli kjent med Teft 


Er du en senior designer som ønsker en faglig lederrolle der du får kombinere operativt arbeid med personalansvar for fem medarbeidere?

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i PwC er på toppnivå og har i løpet av de siste årene blitt mye større og gjør en svært viktig jobb i arbeidet med å styrke og differensiere PwC som merkevare i det norske markedet. 

Akkurat nå ser vi etter en senior designer med erfaring fra

et større konsern, designbyrå eller et kommersielt orientert miljø som kan lede vår inhouse studio-avdeling.

Vi ser etter deg som trives med å kombinere lederrollen med operativt designarbeid. Hos oss vil du bidra til å heve våre design-produksjoner ytterligere slik at alt i fra web, digital brukeropplevelse og sosiale medie-aktiviteter, til invitasjoner, rapporter, eventer og arrangementer får et oppdatert og designmessig løft. Som du skjønner er produksjonene i PwC mange og varierte, så du bør være vant til å jobbe bredt med print og digitale produksjoner. 

Vi søker deg som kontinuerlig ser etter muligheter for å gjøre forbedringer, som har erfaring med å forankre og jobbe på tvers av ulike fagområder, og som tør å ha meninger om hvordan vårt uttrykk bør være og brukes. Du gir råd ut i fra ditt faglige ståsted og er ikke redd for å være direkte og veilede våre ansatte internt om hvordan vår merkevare bør forvaltes. Du har masse initiativ og energi, og du bør trives med et høyt arbeidstempo. Hos oss er det høy produksjon og mange leveranser året rundt.

Som vår Head of Design vil du lede det vi kaller studio-avdelingen. Din oppgave blir å lede og utvikle medarbeidere innen design og videoproduksjon. Da videoproduksjon er et satsningsområde for oss, bør du ha erfaring med eller kjennskap til dette. I tillegg skal du ha dialog med, følge opp og koordinere leveranser fra våre frilansfotografer. Du blir en del av ledergruppen i markeds- og kommunikasjonsavdelingen som består av fire personer.

 

Konkrete oppgaver

    Designe våre publikasjoner, annonser, presentasjoner med mer
    Ansvar for å støtte web-teamet med design, malverk og kode
    Ivareta merkevare og profil i henhold til designmanual
    Personalansvar og daglig oppfølging av fem medarbeidere
    Administrative oppgaver, ref. personalansvar
    Bidra til utvikling av PwCs markeds- og kommunikasjonsstrategi


Kvalifikasjoner

    Høyere designfaglig utdannelse, gjerne på masternivå
    Erfaring med både print og digital design
    Oppdatert på de nyeste trendene innen design
    Kjennskap til eller erfaring med videoproduksjon
    Lederegenskaper, tidligere personalansvar
    Beherske norsk og engelsk som arbeidsspråk
    Adobe CC, Sketch eller lignende designvektøy


PwC er et ledende nasjonalt og globalt selskap innen revisjon, rådgivning, advokattjenester og regnskap. Vi har en sterk merkevare både nasjonalt og internasjonalt, og ble sist ratet som nummer 8 av verdens 10 sterkeste brand i Brand finance index sin 2017-oversikt. I Norge har vi den høyeste uhjulpne kjennskapen blant de 4 store innen revisjon og rådgivning.

I fjor lanserte vi vår nye merkevarestrategi; Vil litt mer! Det handler om at vi vil litt mer, på vegne av oss selv, våre kunder og samfunnet som helhet.

Les mer om designmiljøet i PwC her.

Kontaktperson, Rådgiver, June Ragnif Johansen / Telefon 916 98 430

 


Om arbeidsgiveren
Vi tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerfaglige kompetansemiljø bidrar til å utvikle og omstille våre kunder, og gjennom det styrke deres konkurransekraft. Hver dag går mer enn 250 000 mennesker i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1 700 ansatte ved 27 kontorer. Våre klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner til små og mellomstore lokale virksomheter.

 

 

 


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter