Regnskapssjef

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.750 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 2,2 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 5,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer».

Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.


Norsk Gjenvinning representerer det grønne skiftet i praksis. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere dyktige kollegaer med på laget. Vi søker nå en proaktiv og driftig regnskapssjef til vårt økonomiteam.

Som regnskapssjef vil du ha faglig ansvar for regnskapet i to divisjoner i Norsk Gjenvinning-konsernet. Stillingen innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver innenfor regnskapsområdet, hvor spesielt kvalitetssikring, oppfølging og forbedring av hele regnskapsprosessen står sentralt. Du vil være en sentral sparringspartner og et bindeledd mellom divisjoner, linjeledere og eksterne samarbeidspartnere. Stillingen rapporterer til konsernregnskapssjef.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • ha fagansvar for regnskapet i divisjon Gjenvinning og divisjon NG Markets
 • følge opp og koordinere hele regnskapsavslutningsprosessen for alle selskapene i divisjonene
 • kvalitetssikre årsregnskap og ligningspapirer i divisjonene
 • være et bindeledd mellom linje, ekstern regnskapsfører og konsernregnskapsavdeling
 • sørge for tilstrekkelig dokumentasjon av balansen
 • utøve hensiktsmessig og effektiv internkontroll
 • være hovedkontakt for revisor i divisjonene
 • lede eller delta i prosjekter knyttet til forbedring av regnskapsprosesser og -systemer
 • sikre relevant masterdata
 • ad hoc regnskapsoppgaver


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 4 års relevant erfaring fra regnskap og/eller revisjon
 • solid regnskapsfaglig kompetanse og erfaring
 • god system- og prosessforståelse, erfaring fra SAP er en fordel
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er en solid faglig ressurs innenfor regnskapsfaget, samtidig som du er opptatt av å være en bidragsyter og samarbeidspartner på tvers av divisjoner og fagområder i konsernet. For å lykkes i rollen må du være opptatt av kvalitet og gode prosesser, og av natur er du strukturert og nøyaktig. Det er også viktig at du trives i et til tider hektisk miljø med høy aktivitet og korte frister. Som person er du utadvendt og trives med å jobbe med mennesker, og du evner å håndtere mange interessenter på tvers av organisasjonen. Videre er du selvstendig, ansvarsbevisst og evner å prioritere.


Vi tilbyr:

Som ansatt hos Norsk Gjenvinning bidrar du til at mer og mer av dagens avfall blir morgendagens ressurser. Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert stilling hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet konsern som har ambisjon om å være bransjens beste aktør innen bærekraft. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Lysaker.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no eller Henriette Kjærås Aaberg på mobil 976 15 226 / henriette.aaberg@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon