PwC søker nyutdannede til Revisjon Oslo med oppstart høst 2021

Ønsker du å starte karrieren din som revisor i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innenfor ulike bransjer? Vi har behov for flere nyutdannede for å kunne levere på vårt samfunnsoppdrag; å øke tilliten til rapportert informasjon eller prosesser.

Å begynne som revisor i PwC gir deg den beste starten på karrieren din. Som revisor får du god breddetrening i økonomifaget som gir deg gode forutsetningen for en spennende karriere videre. Hos oss vil du raskt bli inkludert i et variert spekter av spennende kundeoppdrag for små og store selskaper innen ulike bransjer. Du vil jobbe i et tverrfaglig og høykompetent miljø der blant annet teknologer, økonomer, designere, ingeniører, jurister, matematikere, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer jobber sammen for å løse fremtidens utfordringer.

Hva får du av oss?

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Fra dag én blir du en del av et faglig sterkt kompetansemiljø, og får på kort tid innsikt i, og erfaring fra, et stort spekter av fagområder og bransjer. Dette gir deg verdifull forretningsforståelse når du som revisor skal gi gode råd om  rutiner, risikohåndtering, styring og kontroll.

Hvorfor starte din karriere hos oss?

Vi er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne løse problemer og skape verdi.

Vi er mest kjent for revisjon av årsregnskapet, og hvert år reviderer vi tusenvis av regnskaper og rapporter. Men PwC verifiserer mye mer enn tall. Så mye som 80% av verdiene i et selskap vil aldri fremgå i et tradisjonelt regnskap. Derfor ser vi etter ulike sammensetninger av ferdigheter og egenskaper når vi ansetter nyutdannede til Revisjon. Har du   øye for detaljer, liker å jobbe med mennesker, har analytiske ferdigheter eller god tallforståelse vil vi gjerne høre fra deg.

Vi vurderer kandidater med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Vi fornyer kontinuerlig måten vi jobber på, og tar stadig i bruk ny, banebrytende teknologi. Men en klok revisor kan ikke byttes ut med en robot. Magien skjer når mennesker og maskiner jobber sammen. Vi tilbyr kundene våre både fine folk og prisvinnende teknologi, slik at vi bruker tiden på det som er viktigst for kunden. Det gir god kvalitet og stor verdi for kundene våre. Derfor verdsetter vi nytenkning og evne til å formidle hvordan teknologi og digitale løsninger kan skape muligheter.

Hvor kan du søke?

Du kan lese mer om våre tjenesteområder på pwc.no/karriere. Er du interessert i å søke deg til mer enn ett kontor kan du krysse av dette i søknadsskjemaet. Krysser du av på flere kontor eller tjenesteområder er det viktig at du begrunner motivasjonen for valgene dine i søknaden.

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling). i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Vi godtar ikke word- eller excelformater. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare spørsmål knyttet til din motivasjon og hva du kan bidra med i PwC.

Første del av søknadsvurderingen består av ulike tester som skal besvares innen 30.april klokken 09:00. Link til testene får du i bekreftelsesmailen du mottar etter innsendt søknad. Dersom du ikke mottar noen bekreftelsesmail på innsendt søknad innen et døgn er det særdeles viktig at du tar kontakt snarest, da vi ikke vurderer søknader uten fullstendig testresultat.  Vi oppfordrer deg til å søke og gjennomføre tester i god tid før fristen.

Oppstart er i slutten av august 2021, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Fredrik Krogh Albertsen, e-post fredrik.albertsen@pwc.com eller Siw Aasarmoen, e-post siw.aasarmoen@pwc.com

Søknadsfrist: 29. april. Intervjuer vil bli avholdt i uke 18.


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Regnskap / Revisjon