PwC søker erfaren Compliance Officer AML

Vi styrker vårt unike kompetansemiljø i vår in-house legal avdeling og søker nå deg som som vil litt mer og ser etter deg som kan styrke PwCs andrelinje oppgaver og internkontroll, fremfor alt på området for anti-hvitvask og sanksjoner.

PwC tilbyr deg en utfordrende og spennende jobbmulighet i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Compliance Officer AML vil være virksomhetens etterlevelsesansvarlig i henhold til hvitvaskingslovens § 35. Dette er en nyopprettet stilling som er lagt til virksomhetens juridiske avdeling. Her vil du jobbe tett sammen med et team på 5 advokater/fullmektiger, og videre være en del av vår Risk & Quality avdeling som til sammen består av 25 hyggelige og motiverte kolleger som alle jobber for å sikre etterlevelse av lovkrav og standarder som PwC er underlagt.

Vi er søker deg som er dedikert til anti-hvitvask arbeid og du vil få en sentral rolle i å bygge opp kompetanse på dette området. Du vil drive stor grad av utadrettet virksomhet mot selskapets ulike virksomhetsområder. Du vil selv få stort ansvar og store muligheter knyttet til utforming av rollen.

Du vil få ansvar for:

 • Styrke PwCs andrelinje oppgaver innenfor området anti-hvitvask og Sanksjoner
 • Testing av etterlevelse, fremfor alt på anti-hvitvask / KYC området; både i KYC prosessen og hos selskapets ulike virksomhetsområder for øvrig (1. linje)
 • Ansvar for å holde i og følge opp status på antihvitvask handlingsplan og status på kontroller
 • Bistå ved undersøkelse av mistenkelige forhold
 • Bistå første linjen med etablering av kontroller
 • Bistå ved utvikling av rammeverk, policies og opplæring til ansatte
 • Rapportering til styret
 • Håndtere krav og henvendelser fra PwC nettverket globalt knyttet til lokal implementering av PwC nettverkets standarder på antihvitvask / sanksjons området
 • Det vil periodevis kunne være behov for å gjennomføre testing på andre områder enn anti-hvitvask og sanksjoner, da fremfor alt på områdene Independence og Information protection.
   

Vi ser etter deg som har:

 • Økonomisk, administrativ eller juridisk utdannelse på masternivå
 • Minst 3-5 års erfaring med anti-hvitvask arbeid fra rapporteringspliktig virksomhet
 • Erfaring med risikostyring og internkontroll, herunder testing av etterlevelse
 • Evne til å sette deg inn i selskapets virksomhet, struktur og systemer
 • Tilnærmer deg problemstillinger på en analytisk måte
 • Svært gode skriftlige og muntlige norsk og engelskkunnskaper
   

Hvorfor jobbe i PwC

Du blir del av et miljø med unikt samhold. Vi kan med hånden på hjertet si at samholdet vårt er unikt, og alle støtter hverandre. Du omgås jordnære og flinke folk, i et fellesskap hvor du alltid har noen rundt deg som inspirerer. Hvis du er opptatt av integritet, kvalitet og engasjement, da er du kommet til rett plass!

Din kompetanse er vår styrke Glem alder og spisse albuer. Vår viktigste styrke er nettopp kompetansen hos våre ansatte – hvordan vi sparrer, deler erfaringer og utvikler oss sammen

Du vil ha påvirkningskraft Det spiller ingen rolle om du er ny eller gammel traver – din stemme er alltid viktig. Vi gir deg friheten til egenutvikling og ikke minst til å påvirke din jobbhverdag. Og vi gir deg friheten til å dele kunnskap og forslag om hvordan vi kan skape enda mer betydningsfulle resultater for kollegaer, kunder og samfunnet.

Du vil utvikle deg faglig og personlig Hos oss får du muligheten til å kontinuerlig lære og utvikle deg faglig og personlig. Du vil jobbe tett med ledere som ikke er redd for å gi deg ansvar, og sammen bidra til høy læringseffekt. Hos oss er ikke bare kompetansen lokalt. Vi strekker oss nasjonalt og internasjonalt, noe som gir deg et trygt og godt nettverk i ryggen.

Du får fleksibilitet i arbeidsdagen Det sies at tillit er noe man gjør seg fortjent til. Hos oss er den allerede tildelt i det du blir en del av PwC-teamet. Vi stoler på våre ansatte – at de får jobben gjort, viser driv, pågangsmot og engasjement. Med andre ord, det skal være liv på jobb, men også utenfor. Vi mener at fleksibilitet i hverdagen er med på å fremme utvikling og prestasjoner.

Du får påfyll også utenfor jobb Vi har sterk tro på at det vi gir får vi tilbake – både på og utenfor jobb. Derfor vektlegger vi teambuilding og samhold.

Tilleggsopplysninger:

PwC er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

For spørsmål om stillingen:
Christina Kleven Jakobsen, Director | Office of General Counsel
christina.jakobsen@pwc.com, tlf: +47 47 90 13 86

For spørsmål om søknadsprosessen:
Marit Stolpestad, Senior Associate | HC
marit.stolpestad@pwc.com, tlf: + 47 90 58 14 48

Søknadsfrist: 18.04.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Konsulent, Spesialist, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter