PwC søker erfaren In-house legal counsel Information Protection

Vi styrker vårt unike kompetansemiljø i vår in-house legal avdeling og søker nå deg som som vil litt mer og som kan sikre etterlevelse av lovkrav på området Information Protection (personvern, konfidensialitet og informasjonssikkerhet), og i samtidig tilrettelegge for at PwC på en god måte kan ta ut potensialet fra overordnet strategi knyttet til digital samhandling og data analyse.

PwC tilbyr deg en utfordrende og spennende jobb i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Legal Counsel Information Protection er en nyopprettet stilling som ligger i PwCs juridiske avdeling og som rapporterer til General Counsel. Her vil du inngå i et team på 5 advokater/fullmektiger, og videre være en del av vår Risk & Quality avdeling som tilsammen består av 25 hyggelige og motiverte kolleger som alle jobber for å sikre etterlevelse av lovkrav og standarder som PwC er underlagt.

Vi er opptatt av å bygge kompetanse på området Information Protection og søker deg som er dedikert til personvern, informasjonssikkerhet og konfidensialitet og som i tillegg er teknologiinteressert. Du vil selv få stort ansvar og store muligheter knyttet til utforming av rollen.

Du vil få ansvar for:

 • Oppfølging og videreutvikling av PwCs rammeverk for området Information Protection for å sikre at området håndteres i tråd med nasjonale og internasjonale krav
 • Eie prosessen for oppfølging av virksomhetens behandlingsprotokoll for personopplysninger, og veilede selskapets virksomhetsområder i gjennomføringen av denne
 • Videreutvikle virksomhetens rammeverk for Information Protection, herunder gjennomføre virksomhetsovergripende risikovurderinger for Information Protection
 • Gjennomføre risikovurderinger av tekniske løsninger og systemer og foreslå tilpasninger for å møte relevante krav
 • Definere innhold og krav til opplæring av virksomhetens ansatte
 • Vurderinger av IKT avtaler for ulike typer løsninger, herunder skyløsninger.
 • Håndtere krav og henvendelser fra PwC nettverket globalt knyttet til lokal implementering av PwC nettverkets standarder på Information Protection området
   

Vi ser etter deg som har:

 • Master i Rettsvitenskap/Jus
 • Minst 3-5 års erfaring fra advokatfirma eller lignende in-house funksjon
 • Advokatbevilling er foretrukket
 • Erfaring og gjerne spesialisering innen områdene personvern, konfidensialitet og informasjonssikkerhet
 • Svært gode skriftlige og muntlige norsk og engelskkunnskaper.
   

Hvorfor jobbe i PwC

Du blir del av et miljø med unikt samhold. Vi kan med hånden på hjertet si at samholdet vårt er unikt, og alle støtter hverandre. Du omgås jordnære og flinke folk, i et fellesskap hvor du alltid har noen rundt deg som inspirerer. Hvis du er opptatt av integritet, kvalitet og engasjement, da er du kommet til rett plass!

Din kompetanse er vår styrke Glem alder og spisse albuer. Vår viktigste styrke er nettopp kompetansen hos våre ansatte – hvordan vi sparrer, deler erfaringer og utvikler oss sammen

Du vil ha påvirkningskraft Det spiller ingen rolle om du er ny eller gammel traver – din stemme er alltid viktig. Vi gir deg friheten til egenutvikling og ikke minst til å påvirke din jobbhverdag. Og vi gir deg friheten til å dele kunnskap og forslag om hvordan vi kan skape enda mer betydningsfulle resultater for kollegaer, kunder og samfunnet.

Du vil utvikle deg faglig og personlig Hos oss får du muligheten til å kontinuerlig lære og utvikle deg faglig og personlig. Du vil jobbe tett med ledere som ikke er redd for å gi deg ansvar, og sammen bidra til høy læringseffekt. Hos oss er ikke bare kompetansen lokalt. Vi strekker oss nasjonalt og internasjonalt, noe som gir deg et trygt og godt nettverk i ryggen.

Du får fleksibilitet i arbeidsdagen Det sies at tillit er noe man gjør seg fortjent til. Hos oss er den allerede tildelt i det du blir en del av PwC-teamet. Vi stoler på våre ansatte – at de får jobben gjort, viser driv, pågangsmot og engasjement. Med andre ord, det skal være liv på jobb, men også utenfor. Vi mener at fleksibilitet i hverdagen er med på å fremme utvikling og prestasjoner.

Du får påfyll også utenfor jobb Vi har sterk tro på at det vi gir får vi tilbake – både på og utenfor jobb. Derfor vektlegger vi teambuilding og samhold.

Tilleggsopplysninger:

PwC er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

For spørsmål om stillingen:

Christina Kleven Jakobsen, Director | Office of General Counsel
christina.jakobsen@pwc.com, tlf: +47 47 90 13 86

For spørsmål om søknadsprosessen:
Marit Stolpestad, Senior Associate | HC
marit.stolpestad@pwc.com, tlf: + 47 90 58 14 48

Søknadsfrist: 18.04.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist