PwC søker erfaren Manager Informasjonssikkerhet

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Vi styrker vårt unike kompetansemiljø i vår Risk & Quality avdeling og søker nå deg som som vil litt mer og kan bistå med å styrke PwCs andrelinje oppgaver for informasjonssikkerhet, forberede governance på området for informasjonssikkerhet og derigjennom legge til rette for at PwC på en god måte kan ta ut potensialet fra overordnet strategi knyttet til digital samhandling og data analyse.

PwC tilbyr deg en utfordrende og spennende jobbmulighet i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Manager Informasjonssikkerhet er en nyopprettet stilling som ligger i andrelinje funksjonen Risk & Quality nasjonalt. Risk & Quality avdelingen består av 25 hyggelige og motiverte kolleger som alle jobber for å sikre etterlevelse av lovkrav og standarder som PwC er underlagt. Du vil rapportere til Personvernombudet / General Counsel, og vil jobbe tett med in-house legal counsel for Information Protection, IT-avdelingen og informasjonssikkerhetsansvarlig i første linje.

Vi er søker deg som er dedikert til informasjonssikkerhetsarbeid, og du vil få en sentral rolle i å bygge opp kompetanse på dette området. Du vil drive stor grad av utadrettet virksomhet mot selskapets ulike virksomhetsområder. Du vil selv få stort ansvar og store muligheter knyttet til utforming av rollen.

Du vil få ansvar for blant annet å:

 • Gjennomføre informasjonssikkerhets risikovurderinger på virksomhetsnivå
 • Eie Technology Risk Framework, som er vårt verktøy for å vurdere risiko for nye tekniske løsninger
 • Definere og følge opp kontrolltiltak
 • Utforme nasjonale policies
 • Sette læringsmål og krav til opplæring av ansatte
 • Leverandørstyring av IKT løsninger
 • Håndtere krav og henvendelser fra PwC nettverket globalt knyttet til lokal implementering av PwC nettverkets krav knyttet til informasjonssikkerhet
 • Bistå med rapportering på informasjonssikkerhetsområdet

Vi ser etter deg som har:

 • Master innen informasjonssikkerhet
 • Minst 3-5 års erfaring med arbeid innen informasjonssikkerhet
 • Kjennskap til relevant regelverk og relevante best-practice standarder for informasjonssikkerhetsarbeid
 • Robust forståelse for det nasjonale og internasjonale trusselbildet innenfor informasjonssikkerhet
 • Gode skriftlige og muntlige norsk og engelskkunnskaper
   

Hvorfor jobbe i PwC 

Du blir del av et miljø med unikt samhold. Vi kan med hånden på hjertet si at samholdet vårt er unikt, og alle støtter hverandre. Du omgås jordnære og flinke folk, i et fellesskap hvor du alltid har noen rundt deg som inspirerer. Hvis du er opptatt av integritet, kvalitet og engasjement, da er du kommet til rett plass!

Din kompetanse er vår styrke Glem alder og spisse albuer. Vår viktigste styrke er nettopp kompetansen hos våre ansatte – hvordan vi sparrer, deler erfaringer og utvikler oss sammen. 

‍Du vil ha påvirkningskraft Det spiller ingen rolle om du er ny eller gammel traver – din stemme er alltid viktig. Vi gir deg friheten til egenutvikling og ikke minst til å påvirke din jobbhverdag. Og vi gir deg friheten til å dele kunnskap og forslag om hvordan vi kan skape enda mer betydningsfulle resultater for kollegaer, kunder og samfunnet.

Du vil utvikle deg faglig og personlig Hos oss får du muligheten til å kontinuerlig lære og utvikle deg faglig og personlig. Du vil jobbe tett med ledere som ikke er redd for å gi deg ansvar, og sammen bidra til høy læringseffekt. Hos oss er ikke bare kompetansen lokalt. Vi strekker oss nasjonalt og internasjonalt, noe som gir deg et trygt og godt nettverk i ryggen.

Du får fleksibilitet i arbeidsdagen Det sies at tillit er noe man gjør seg fortjent til. Hos oss er den allerede tildelt i det du blir en del av PwC-teamet. Vi stoler på våre ansatte – at de får jobben gjort, viser driv, pågangsmot og engasjement. Med andre ord, det skal være liv på jobb, men også utenfor. Vi mener at fleksibilitet i hverdagen er med på å fremme utvikling og prestasjoner.

Du får påfyll også utenfor jobb Vi har sterk tro på at det vi gir får vi tilbake – både på og utenfor jobb. Derfor vektlegger vi teambuilding og samhold.

Tilleggsopplysninger:

PwC er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. 

PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

For spørsmål om stillingen:

Christina Kleven Jakobsen, Director | Office of General Counsel

christina.jakobsen@pwc.com, tlf: +47 47 90 13 86

For spørsmål om søknadsprosessen: 

Marit Stolpestad, Senior Associate | HC

marit.stolpestad@pwc.com, tlf: + 47 90 58 14 48

Søknadsfrist: 18.04.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Spesialist, Rådgivning / Konsulenter