PwC søker nyutdannede til Consulting Oslo

Ønsker du å starte karrieren din som konsulent innenfor et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innenfor ulike bransjer?

For å finne de beste løsningene mener vi at teknologer, økonomer, designere, ingeniører, jurister, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer må jobbe sammen. Derfor satser vi stort på tverrfaglighet i PwC og er stadig på jakt etter et mangfold av mennesker med ulik bakgrunn for å best kunne imøtekomme våre kunders behov.

Hos oss vil du raskt bidra inn i et variert spekter av spennende kundeoppdrag for små og store selskaper innen ulike bransjer. Du vil jobbe i et tverrfaglig og høykompetent miljø der blant annet teknologer, økonomer, ingeniører og tjenestedesignere jobber sammen for å løse fremtidens utfordringer. Det gir en meningsfylt og variert hverdag – hvor vi får være med å skape reell endring og verdi i samfunnet.

Hva får du av oss?

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Fra dag én blir du en del av et faglig sterkt kompetansemiljø og får på kort tid innsikt i, og erfaring fra, et stort spekter av fagområder og bransjer.

Menneskene er vår aller viktigste ressurs, og vi investerer i at alle våre ansatte skal oppleve en kontinuerlig læringskurve. Vi motiveres av å utvikle oss selv og andre. Vi er en inkluderende gjeng hvor latteren sitter løst, det er høyt under taket og ingen spisse albuer. Felles for oss alle er et stort engasjement og et indre driv – og det tror vi gjelder deg også! For oss er det viktig at du har en balansert hverdag drevet av dine ambisjoner og mål – både på jobb og privat. Vi gir deg tilliten og fleksibiliteten du trenger.

Hva ser vi etter?

PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne løse problemer og skape verdi. Våre rådgivere hjelper virksomheter og deres eiere gjennom et bredt spekter av oppgaver, og vår kompetanse og erfaring har gjort oss til markedsledende innen management consulting. Vi har behov for nyutdannede med sterke analytiske ferdigheter som kan vise til gode akademiske resultater, har evne til å tenke kreativt, sette seg inn i komplekse problemstillinger på kort tid og som trives ekstra godt i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Vi vurderer kandidater med ulike bakgrunner og ser på mangfold som et konkurransefortrinn.

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling). i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Vi godtar ikke word- eller excelformater. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare spørsmål knyttet til din motivasjon i søknadsskjemaet.

Første del av søknadsvurderingen består av ulike tester som skal besvares. Link til testene får du i bekreftelsesmailen du mottar etter innsendt søknad. Dersom du ikke mottar noen bekreftelsesmail på innsendt søknad innen et døgn er det særdeles viktig at du tar kontakt snarest. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke vurderer søknader hvor tester ikke er fullført. Merk at fristen for å gjennomføre testene er mandag 19.april klokken 10:00. Vi oppfordrer deg til å søke og gjennomføre tester i god tid før søknadsfristen 18. April.

Oppstart er i slutten av august 2021, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene senere.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Siw Aasarmoen, e-post: siw.aasarmoen@pwc.com.

Søknadsfrist: Søndag 18.04.21. Intervjuer vil bli avholdt i uke 16


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter