På vegne av oppdragsgiver søker vi fire nye nøkkelroller

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Vår oppdragsgiver er en integrert samarbeidspartner til en av Norges ledende bilimportører og leverer et bredt produkt- og tjenestespekter innen bilfinansiering til både privat og bedriftsmarkedet. Selskapet satser betydelig innen utvikling av nye former for mobilitet som er relevant for fremtiden.

 

Det søkes nå etter en Fleet & Operations Manager som vil ha det overordnede ansvaret for etablering og utvikling av selskapets drift og tilhørende prosesser relatert til operasjonell flåtestyring ovenfor bedriftsmarkedet. Som operatør og forvalter av kjøretøy er selskapets ambisjon å møte næringslivets behov for transport ved å realisere synergien mellom optimalisering av bilflåten og mobilitetsøkosystemet. 

Fleet & Operations Manager

https://bit.ly/2NKXzV5

 

Det søkes nå etter en General Manager til innovasjon og skalering av ny forretningsmodell innen operasjonell flåtestyring. Som operatør og forvalter av kjøretøy er selskapets ambisjon å møte næringslivets behov for transport ved å realisere synergien mellom optimalisering av bilflåten og mobilitetsøkosystemet.  

Til å lede et nytt satsningsområde, søkes det nå etter;

General Manager
https://bit.ly/2NOgVIW

.

Det søkes nå etter en Direct Sales & BID Manager som vil ha det overordnede ansvaret for operasjonell flåtestyring ovenfor bedriftsmarkedet. Som operatør og forvalter av kjøretøy er selskapets ambisjon å møte næringslivets behov for transport ved å realisere synergien mellom optimalisering av bilflåten og mobilitetsøkosystemet.  

Direct Sales & BID Manager

https://bit.ly/2NQ98dG

 

Det søkes nå etter en Fleet Management Service Specialist til innovasjon og skalering av ny forretningsmodell innen operasjonell flåtestyring. Som operatør og forvalter av kjøretøy er selskapets ambisjon å møte næringslivets behov for transport ved å realisere synergien mellom optimalisering av bilflåten og mobilitetsøkosystemet.

Det søkes nå etter:

Fleet Management Service Specialist

Rollen innebærer ansvaret for å håndtere og utvikle selskapets 1.linje kontakt i alle kommunikasjonskanaler.

https://bit.ly/2ORFntx

 

For nærmere informasjon ta kontakt med Seniorrådgiver Rolf Wilhelmsen, rw@skc.no, 930 12 312 Seniorrådgiver Anders Beichmann, anb@skc.no, 958 14 525
Alle henvendelser vil bli behandlet konfdensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

 

Om Skagerak Consulting
Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner
for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av
dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.
Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Forsikring