Financial Controller

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har 38 klinikker i Norge. Vi omsetter for i underkant av 1 milliard NOK. Vi er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester med over 300 klinikker i åtte land. Klinikkene omsetter for over 400 millioner EURO og sysselsetter mer enn 4500 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. Gjennom sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA viser Jacobs Holding langsiktig interesse for tannlegebransjen. Jacobs Holdings vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter.


Colosseum Tannlege søker en proaktiv og engasjert Financial Controller til økonomiavdelingen på hovedkontoret i Oslo. Som Financial Controller blir du en del av et lite, men solid fagmiljø som jobber med konsernrapportering, controlling, treasury og problemstillinger innenfor regnskap og skatt.  Stillingen er selvstendig, vil ha en god variasjon i arbeidsoppgaver og utvikle seg i takt med selskapets og din utvikling. Stillingen rapporterer til CFO og inngår i et team på 5 medarbeidere.

Oppgaver:

 • bindeledd mellom klinikkene og ekstern regnskapsfører
 • oppfølging og kontroll av selskapets balanse, herunder varelager, utestående fordringer, avsetninger m.m.
 • utarbeidelse av månedsrapporter
 • løpende rapportering internt og til Group på salg og likviditet
 • analysere og rapportere lønnsomhet, arbeidskapital, salg, prognoser, marginer og andre verdiskapende indikatorer og økonomiske prosesser
 • bidra aktivt til å forbedre og effektivisere controllingfunksjonen, med særlig fokus på automatisering, utvikling av dashboards, analyseverktøy o.l.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på mastergradsnivå
 • 2-3 års erfaring, fortrinnsvis fra revisjon eller i tilsvarende rolle innen controlling
 • god regnskapsforståelse
 • superbruker i Excel og generelt høy interesse og kompetanse innen IT, herunder BI-verktøy
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
Vi søker deg som har fokus på detaljer, men likevel evner å se det store bildet og har et analytisk tankesett. Du har en iboende nysgjerrighet, stiller spørsmål og søker løsninger – og ønsker å forstå forretningen bak tallene. Som person anser du deg selv som fleksibel og er opptatt av at teamet i fellesskap når sine mål. Du samarbeider godt med andre, men er selvstendig og evner å strukturere din arbeidshverdag slik at du fullfører dine oppgaver med beste kvalitet. Du er engasjert, positiv og du liker å ta initiativ og se nye muligheter. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen så kan du være rett person for stillingen. 

Vi tilbyr:
Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt selskap i sterk vekst. Vi har et dynamisk og hyggelig miljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for å utvikle og påvirke stillingen selv. Arbeidsplassen ligger sentralt på Majorstua i attraktive og nyoppussede lokaler. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Helse / Sosial