Corporate Finance - Næringseiendom

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

SPG Corporate Finance AS er en uavhengig aktør i finans- og eiendomsmarkedet, og skal være spesialist og rådgiver i strukturering og gjennomføring av transaksjoner for og med selskaper der næringseiendom er hovedaktiva. Selskapet søker å være best der eiendomsavkastning møter eiendomskapital. Virksomheten skal bygge på sterk gjennomføringsevne, kompetanse og integritet. Selskapet tilbyr tjenester innen transaksjoner, finansiering og strategisk rådgivning.


Analytiker og Transaksjonsrådgiver

SPG Corporate Finance fortsetter utviklingen og ønsker nå å styrke laget med to nye ansatte -en analytiker og en transaksjonsrådgiver. Stillingene innebærer varierte oppgaver i et stimulerende og motiverende arbeidsmiljø. SPG Corporate Finance har en dynamisk og flat organisasjon med interessante utviklingsmuligheter i flotte lokaler i Haakon VIIs gate 1 i Oslo sentrum.

Arbeidsoppgaver
I begge stillingene vil du jobbe med varierte arbeidsoppgaver i verdikjeden fra innsalg til gjennomføring av transaksjoner. Analytikeren med hovedvekt på analyse, beslutningsmateriale og generell støtte for gjennomføringen av prosjekter, mens transaksjonsrådgiveren i noe større grad er tiltenkt oppsøkende arbeid og kundekontakt.

Ønskede kvalifikasjoner
Kandidatene vi søker har høyere akademisk utdannelse, gode analytiske evner, utstrakt kommersiell forståelse og interesse for næringseiendom. Vi forutsetter god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på engelsk og norsk samt gode ferdigheter i Excel og PowerPoint.

Kandidater med 1-3 års erfaring oppfordres til å søke.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Spesialist, Eiendom / Eiendomsmegling