Head of M&A

Kernel er et nytt, norsk teknologiselskap som utvikler samfunnsnyttige løsninger med fremtidige generasjoner for øye. Vi består i dag av selskapene DIPS, DIPS Front, ReMin, Deepinsight, Indico og Extensor. Langsiktighet, kombinert med lang erfaring og innovasjonskraft, er kjernen når vi utvikler teknologi som skal løse de store utfordringene i digitaliseringen av offentlig og privat sektor.

Kernel har en omsetning på rundt 700 millioner kroner, er i sterk vekst og har ambisiøse fremtidsplaner. Som ansatt i Kernel-familien får du ta del i de mest spennende teknologiske utviklingene i samfunnet. AWC, et selskap i Awilhelmsen-konsernet, er majoritetseier i Kernel.


Kvalifikasjoner:

  • høyere utdanning med meget sterke akademiske resultater
  • minimum 5-10 års erfaring fra M&A-drevet forretningsutvikling
  • bakgrunn fra eller iboende interesse for og innsikt i teknologi
  • gode resultater fra tidligere jobber
  • førsteklasses kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig)

For den rette kandidaten kan vi tilby et svært stimulerende miljø med store muligheter for personlig og profesjonell utvikling.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved André Herlofsen på mobil +47 934 80 266 / ah@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig.


Lignende søk: Spesialist, Tech, IT / Tech /, Telekommunikasjon