Forretningsorientert Business Controller

Kolonial.no er ledende innenfor dagligvarer på nett i Norge og et ambisiøst tech og logistikk selskap. Vi er en av de raskest voksende “scale-ups“ i Norden. Til daglig jobber vi med store komplekse utfordringer for å gi kundene våre frihet og flyt i hverdagen. Få, om noen, har klart å knekke koden for dagligvarer på nett - men vi nærmer oss, med høy fart.

Vårt mål er å lage verdens mest effektive retail system. Gjennom sterkt kundefokus, vår egen teknologi og hardt arbeid bidrar vi hver dag til å utgjøre en forskjell i livene til tusener av kunder. Våre kunder sparer mer enn 60 timer hvert år på å ikke gå i matbutikken. Vår effektive verdikjede sparer samfunnet for mengder matsvinn hvert år og hver ekstra bil på veien gjennom vårt nettverk bidrar til å erstatte nesten 13 000 individuelle turer med bil til butikken hvert år.

Kolonial.no vokser videre og søker nå en forretningsorientert, analytisk og fremoverlent Business Controller til nyopprettet stilling i selskapets controlleravdeling. Du blir en del av et erfarent team som har en sentral rolle i den videre utviklingen av selskapet, og stillingen rapporterer til Head of Controlling.

Arbeidsoppgaver

 • være en integrert del av økonomi-avdelingen og controller-teamet i Kolonial.no
 • jobbe på tvers av avdelinger, og være spesielt tett på site manager, samt delta i hans ledergruppe
 • følge opp underliggende verdidrivere, resultater og måloppnåelse
 • bidra med analytisk innsikt for å identifisere og gjennomføre tiltak for økt lønnsomhet
 • ha ansvar for budsjett og prognoseprosesser samt månedsavslutning og kvalitetssikring av nøkkeltall for Operations
 • bidra til å forbedre arbeidsprosessene og verktøyene i økonomiavdelingen

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på masternivå med sterke akademiske resultater
 • 2-5 års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, consulting eller revisjon
 • god forretningsforståelse og forståelse av hva som driver tallene
 • meget gode ferdigheter i Excel og sterk systeminteresse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er utpreget analytisk og kommersiell og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du har høy gjennomføringsevne, og du evner å kommunisere analyser på en enkel og forståelig måte gjennom å omgjøre tall til innsikt. Videre er du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egenhånd og i samarbeid med andre. Du forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo og høye krav, og du må kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. Evne til å identifisere forbedringer og effektiviseringstiltak og at du brenner for å bruke data og digitale verktøy til å skape innsikt som vil forenkle og forbedre arbeidsprosesser og beslutninger er egenskaper som verdsettes høyt.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Kolonial.no tilby en sentral og faglig utfordrende rolle i et fremoverlent konsern i sterk vekst. Det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy. Arbeidsmiljøet beskrives best som hyggelig og profesjonelt uformelt, og du vil jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer. Arbeidssted er konsernets hovedkontor i Nydalen, og det tilbys konkurransedyktige betingelser og mulighet for å delta i konsernets aksjeprogram for ansatte.

Som en del av Kolonial.no-teamet vil du jobbe med andre entusiastiske, dyktige og ambisiøse mennesker med utviklingen av Kolonial.no. Selskapet er anerkjent som “one of the hottest tech-startups in Norway by The Next Web”, sikter mot å bli verdensledende og inviterer deg til å bli med på reisen.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Regnskap / Revisjon, Transport / Logistikk / Lager, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG