Økonomisjef

Cuveco er en totalleverandør til aktører innen drikkevarebransjen i Norge og tilbyr tjenester innenfor logistikk, regnskap, økonomi og IT. Våre kunder importerer vin, brennevin, øl og alkoholfrie produkter for videre salg i Norge.

Cuveco ble etablert i 2002 med to importørkunder. I dag har vi 50 importørkunder og er 30 ansatte som sitter i lokaler på Skøyen.

Cuveco håndterer årlig over 44 000 kundeordre fra Vinmonopolet, grossister, dagligvarekjedene og Horeca, som bestiller fra de cirka 5 000 artikler som er tilgjengelige på vårt lager. Dette utgjør i overkant av 40 millioner liter fordelt på vin, brennevin, øl og alkoholfrie produkter.

Gjennom å samle alt volum til en felles stor portefølje forhandler Cuveco, på vegne av våre importørkunder, gode avtaler på logistikk, regnskap og IT. Utover gode betingelser frigjøres våre importørkunder for administrative oppgaver slik at de kan ha all fokus på å utvikle den beste produktporteføljen innenfor drikkevaresegmentet.

Cuvecos visjon er å levere kostnadseffektive og smarte logistikk- og regnskapsløsninger som gir total kundetilfredshet.


Cuveco søker nå en operativ og faglig sterk økonomisjef. Økonomisjefen må ha evnen til å se helheten i virksomheten og forstå forretningsprosessene slik at man kan bidra til gode kvalitetssikrings- og kontrollrutiner, og kunne finne løsninger som effektivt bidrar til bedre resultater hos både selskapet og importørkundene. Økonomisjefen vil ha personalansvaret for økonomi- og regnskapsavdelingen på til sammen 11 personer, og rapporterer til Daglig Leder.

Arbeidsoppgaver

 • være ansvarlig for å lede og utvikle ansatte i regnskapsavdelingen
 • sikre løpende høy kvalitet på regnskapstjenestene selskapet utfører
 • proaktivt bidra til effektivisering, utvikling og forbedring av rutiner og prosesser innenfor ansvarsområdet
 • bistå med forretningsstøtte, virksomhetsstyring og kommersiell sparring
 • ha ansvar for budsjettprosess, forecasting og likviditetsstyring
 • være overordnet ansvarlig for måneds- og årsavslutning
 • være kontaktpunkt for revisor
 • delta i prosjekter, analyser og ad hoc-oppgaver

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • autorisert regnskapsfører er en fordel
 • minimum fem års relevant erfaring fra tilsvarende rolle, forretningsførsel, regnskap og/eller revisjon
 • solid økonomiforståelse og meget god regnskapsforståelse
 • gode ferdigheter i Excel og interesse for IT og systemer
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

For å lykkes i stillingen må du være ansvarlig, strukturert og nøyaktig. Du må være fleksibel og løsningsorientert og du må like å ta initiativ. Videre må du trives med å lede og utvikle både medarbeiderne dine og avdelingen, så det er viktig at du evner å jobbe godt i samarbeid med andre. Å være økonomisjef i Cuveco innebærer at man har en bred kontaktflate i organisasjonen og mot kunder, så at du er serviceinnstilt, kundeorientert og har lett for å komme i kontakt med mennesker er derfor viktige egenskaper i rollen.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Cuveco tilby en spennende og faglig utfordrende rolle i et selskap som er blant de ledende i sin bransje. Økonomisjefen vil være sentral i selskapets videre utvikling, og som ansvarlig for et av de viktigste forretningsområdene i selskapet vil du utgjøre en betydningsfull del av selskapets ledergruppe. Selskapet holder til i flotte lokaler sentralt på Skøyen, og det tilbys konkurransedyktige betingelser. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Leder, Bank & Finans, Transport / Logistikk / Lager