Senior Aksjeanalytiker – Helse/Bioteck/LifeScience

DNB Markets er landets største verdipapirforetak og ledende aktør innenfor områdene valuta, aksjehandel og andre investeringsprodukter, corporate finance, verdipapiradministrative tjenester og analyse. DNB Markets har meglerbord i 10 byer i Norge og kontorer i Stockholm, London, New York, Houston, Singapore og Shanghai.

DNB Markets søker:
Senior Aksjeanalytiker – Helse/Bioteck/LifeScience

DNB Markets søker en analytiker til vår enhet for aksjeanalyse i Oslo. Vår analyseavdeling innenfor aksjehandel har et sterkt fagmiljø med høyt rangerte aksjeanalytikere som del av et større Nordisk analysemiljø. Du vil samarbeide med våre analytikere innenfor helse/bioteck i Stockholm og London.

Vi ønsker oss primært en analytiker med medisinsk/farmasøytisk faglig bakgrunn og interesse for de økonomiske og finansielle sidene ved utviklingen av slike virksomheter. Men også kandidater med økonomisk/finansiell utdannelse med operasjonell erfaring fra LifeScience-selskaper eller innenfor corporate finance, aksjeanalyse, consulting/revisjon er aktuelle.

Vi kan tilby en spennende rolle i et team med ambisiøse mål, et dynamisk miljø, og gode lønns- og utviklingsmuligheter.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om denne stillingen:
Morten Jensen, telefon 22 94 91 16/ 915 80 326.

Søknadsfrist: 20. mars 2021.
Arbeidssted: Oslo

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans