Group Business Controller

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Visolit fokuserer på hybride skytjenester og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger for å oppnå konkurransefortrinn. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Visolit er i sterk vekst og har mer enn doblet inntektene på to år til 2,7 mrd for 2019.

Vi er tilstede ved 14 lokasjoner i 4 land og har cirka 1.200 ansatte og over 2 500 virksomheter som kunder i Norden. Visolit eies av PE fond under forvaltning av IK Investment Partners.


Visolit søker en analytisk og profesjonell Group Business Controller til hovedkontoret i Asker. Som Group Business Controller vil du ha ansvar innenfor økonomistyring, rapportering, analyse og Business Intelligence. I rollen vil du være en sentral bidragsyter til konsernsjef, CFO og konsernledelsen generelt innenfor et bredt spekter av økonomifaglige problemstillinger. Konsernet har høy endringstakt og du vil jobbe med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver og prosesser. Stillingen inngår i konsernstab finans og rapporterer til CFO.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • ha ansvar for økonomistyring, rapportering og analyser i forretningsområdene
 • være en støtte og sparringspartner for økonomidirektører og controllere, herunder være tett på forretningen og driften
 • drive og strukturere budsjett- og prognoseprosesser
 • utarbeide analyser, benchmarking og følge opp relevante KPIer
 • utarbeide business case
 • være en pådriver for å arbeide smartere og mer effektivt gjennom kontinuerlig forbedring av systemer, prosesser og rutiner
 • ha eierskap til finansiell masterdatastruktur
 • arbeide med finansiell rapportering opp mot konsernledelse, styret og eiere
 • ad hoc rapportering og analyse

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning på mastergradsnivå
 • minimum 4 års relevant erfaring fra consulting, analyse, controlling eller revisjon. Erfaring fra Big4, Business Intelligence-miljø eller annen operasjonell/analytisk rådgivning er en fordel
 • stor systeminteresse og -kompetanse
 • gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er initiativrik, fleksibel og har høy gjennomføringsevne. Som person evner du å løfte blikket, analysere og se helheten rundt ulike problemstillinger, samtidig som du jobber strukturert og grundig. Samarbeid er noe du trives godt med og du motiveres av å bygge gode relasjoner på tvers av ulike team. For og lykkes og trives i rollen må du være forretningsorientert og nysgjerrig på nye utfordringer og problemstillinger.


Vi tilbyr: 
Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i en fremtidsrettet bransje. Vi tilbyr et godt fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Asker og tilbyr konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
 


Lignende søk: Bank & Finans, Tech, IT / Tech /, Telekommunikasjon