PwC søker nyutdannet til revisjon til våre kontorer i Nordvest

Ønsker du å starte karrieren din som revisor i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innenfor ulike bransjer? Vi har behov for flere nyutdannede ved våre kontorer i Florø, Førde, Stryn og Sogndal for å kunne levere på vårt samfunnsoppdrag; å øke tilliten til rapportert informasjon eller prosesser.

Å begynne som revisor i PwC gir deg den beste starten på karrieren din. Som revisor får du god breddetrening i økonomifaget som gir deg den beste forutsetningen for en spennende karriere. Hos oss vil du raskt bidra inn i et variert spekter av spennende kundeoppdrag for små og store selskaper innen ulike bransjer. Du vil jobbe i et tverrfaglig og høykompetent miljø der blant annet teknologer, økonomer, designere, ingeniører, jurister, matematikere, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer jobber sammen for å løse fremtidens utfordringer.

PwC Nordvest er det ledende revisjonsmiljøet i Nordvest. Flere av våre kunder er ledende aktører i sine bransjer både lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi arbeider målrettet med å bygge lokal kompetanse og har et tverrfaglig og hyggelig miljø med ca 85 ansatte innenfor rådgivning, revisjon og advokattjenester. Vi har kontor i Førde, Florø, Måløy, Stryn, Sogndal, Ulsteinvik, Molde og Ålesund.

Hva får du av oss?
Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Fra dag én blir du en del av et faglig sterkt kompetansemiljø, og får på kort tid innsikt i, og erfaring fra, et stort spekter av fagområder og bransjer. Dette gir deg verdifull forretningsforståelse når du som revisor skal gi gode råd om rutiner, risikohåndtering, styring og kontroll.

Hvorfor starte din karriere hos oss?
PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne løse problemer og skape verdi.
Vi er mest kjent for revisjon av årsregnskapet, og hvert år reviderer vi tusenvis av regnskaper og rapporter. Men PwC verifiserer mye mer enn tall. Så mye som 80% av verdiene i et selskap vil aldri fremgå i et tradisjonelt regnskap. Vi har derfor behov for nyutdannede med tallforståelse, men som også har øye for detaljer, analytiske ferdigheter, integritet, evne til å sette seg inn i komplekse problemstillinger på kort tid og ikke minst trives med å bygge relasjoner.

Vi vurderer kandidater med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Vi fornyer kontinuerlig måten vi jobber på, og tar stadig i bruk ny, banebrytende teknologi. Men en klok revisor kan ikke byttes ut med en robot. Magien skjer når mennesker og maskiner jobber sammen. Vi tilbyr kundene våre både fine folk og prisvinnende teknologi, slik at vi bruker tiden på det som er viktigst for kunden. Det gir god kvalitet og stor verdi for kundene våre. Derfor verdsetter vi nytenkning og evne til å formidle hvordan teknologi og digitale løsninger kan skape muligheter.

Hvem ser vi etter?
I PwC i Nordvest ansetter vi hovedsakelig nyutdannede til revisjon og rådgivning. Vi ser etter deg som er nyutdannet bachelor innen økonomi og ønsker oss kollegaer som er faglig dyktig,lærevillige,nysgjerrige og har gode samarbeidsegenskaper.

Praktisk informasjon

Søknadsfrist: 21 mars.


Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling). i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Vi godtar ikke word- eller excelformater. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare spørsmål knyttet til din motivasjon for revisjon og PwC. Er du interessert i å søke deg til mer enn ett kontor kan du krysse av dette i søknadsskjemaet. Krysser du av på flere kontor er det viktig at du begrunner motivasjonen for valgene dine i søknaden.
Første del av søknadsvurderingen består av ulike tester som skal besvares innen 22.03.2021 klokken 16:00. Vi gjennomgår søknadene løpende. Link til testene får du i bekreftelsesmailen du mottar etter innsendt søknad. Dersom du ikke mottar noen bekreftelsesmail på innsendt søknad innen et døgn er det særdeles viktig at du tar kontakt snarest, da vi ikke vurderer søknader uten fullstendig testresultat. Merk at fristen for å gjennomføre testene er 22.03.2021 kl 16:00.

Spørsmål?

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til: Jan Ove Helle på tlf: 952 61 333


Lignende søk: Konsulent, Regnskap / Revisjon