Nyopprettet stilling som Konsernregnskapssjef til børsnotert tech-selskap i sterk vekst

Mercell is a leading digital platform for public eTendering and entered the eProcurement market in 2020. The company has approximately 2,200 pre-award buyers, 330 post-award buyers and some 26,600 suppliers as customers. Mercell’s unique marketplace simplifies the tender and procurement process and makes it easy and secure for buyers to find relevant suppliers for their tenders and purchasing needs, and enables suppliers to find relevant business opportunities and receive and handle purchases from public and private buyers. Mercell delivers services to public and private buyers in 13 European countries with the goal of becoming the leading software-as-a-service (SaaS)-platform for eTendering and eProcurement in Europe. Through the acquisition of Negometrix in February 2021, Mercell also became market leader in the Netherlands and established a foothold in the US market


Vi skal vokse videre og søker etter en erfaren, operativ og forretningsorientert Konsernregnskapssjef til Mercell Holding sitt hovedkontor på Skøyen i Oslo. Selskapet er notert på Euronext Growth og du vil få en sentral og viktig rolle som ansvarlig for månedlig konsolidering og produksjon av finansielle rapporter for konsernet. Som Konsernregnskapssjef vil du jobbe tett med et faglig sterkt finansteam og rapportere til Group CFO.

Mercell har planer om å søke notering på hovedlisten i 2021, og selskapet har klare planer om videre internasjonal vekst. Vi ser derfor etter deg som ønsker å være med på en spennende reise.

Arbeidsoppgaver

 • konsolidere og utarbeide konsernregnskap etter IFRS regnskapsprinsipper
 • utarbeidelse av kvartalsrapporter
 • ansvarlig for IFRS og skatt
 • bygge opp in-house konsernregnskap funksjon
 • ansvarlig for kontinuerlig forbedring og videreutvikling av regnskapsfunksjonen, herunder vedlikehold av interne rutiner i regnskapsavdelingen
 • bistå i integrasjonsprosesser av oppkjøpte selskaper
 • kontakt med rådgivere og revisor

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • min 5 års erfaring fra revisjon samt erfaring fra lignende rolle i et børsnotert selskap
 • solid erfaring med konsolidering, IFRS og skatt
 • sterk regnskapskompetanse
 • gode fremstillingsevner på både norsk og engelsk

Personlige egenskaper
For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert, nøyaktig og proaktiv samt at du har gode gjennomføringsevner. Du må ha forretningsforståelse og en kommersiell legning. Det er også en forutsetning at du trives med å ha flere baller i luften, er serviceinnstilt og har en positiv innstilling. Selskapet er i en vekstfase som innebærer at du må trives med endringer og vekst. Rollen setter krav til å kunne jobbe både selvstendig og sammen med andre.
 
Det tilbys
Mercell tilbyr kontinuerlig store muligheter for utvikling i organisasjonen. Du får en god mulighet til å forme din rolle og bestemme prioriteringene dine. Vi ser på hva du leverer, ikke hvordan du jobber eller hvor mange timer du bruker på hver oppgave.

I stillingen som konsernregnskapssjef tilbys en spennende mulighet i et voksende internasjonalt selskap. Stillingen byr på svært gode muligheter for så vel faglig som personlig utvikling. Arbeidsmiljøet beskrives best som profesjonelt, uformelt, og kollegaene er driftige, engasjerte og positive.

Mercells kjerneverdier - Growth, Curiosity, Courage and Trust - tjener som grunnlag for beslutningene vi tar, hvordan vi driver vår virksomhet og hvordan vi samhandler med våre kolleger, kunder og andre. Men de tjener også som grunnlag for mulighetene som Mercell tilbyr sine ansatte for å utvikle seg og blomstre innenfor sitt fagfelt.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser og ytelser (pensjon og forsikring), fleksibel arbeidstid, hjemmekontor og moderne kontorlokaler.

Mercell er i en veldig spennende periode, og du vil spille en viktig rolle for å muliggjøre vår fremtidige utvikling. Hvis du er interessert i å bygge karriere i et raskt voksende og godt finansiert tech-selskap med ambisiøse planer, da kan du være personen vi leter etter!

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Tech, IT / Tech /, Telekommunikasjon