Head of Compliance

Har du interesse for finans og compliance?
Er du analytisk og har sansen for IT og teknologi?
Svarer du ja på spørsmålene, da må du lese videre!

Tigerstaden AS søker en ny medarbeider med interesse for compliance, finans og teknologi til en fast stilling med spennende ansvar og oppgaver. Stillingen spenner vidt og du vil jobbe med alt fra rapportering av aksjehandler til forretningsutvikling, spesielt innen IT og digitalisering. Denne arbeidsplassen vil gi den rette personen unik innsikt og erfaring fra et av de mest aktive investormiljøene i Norge. Du vil få store muligheter til utvikling og i stor grad forme din egen hverdag.

Gode resultater og relevant erfaring er ønskelig, men vi er også interessert i å høre fra deg dersom du er nyutdannet. Som person er du strukturert, selvstendig, etterrettelig, engasjert, omgjengelig, ambisiøs og lærevillig. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er du den vi leter etter?

Søk via www.visindi.no snarest eller ta kontakt med Visindi ved seniorrådgiver Rune Hope, tlf. +47 450 75 000.

 

Tigerstaden er et privateid norsk investeringsselskap med aktive investeringer i noterte og ikke noterte selskaper og andre finansielle instrumenter. Investeringsvirksomheten har høy aktivitet med fokus på teknologiaksjer i Norden og USA. Selskapet er 100% eiet av Ketil Skorstad.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans