Business Controller til markedsleder med fokus på bærekraft og fremtidens sirkulærøkonomi

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi håndterer 2,2 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 5,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer».

Markets er konsernets kunnskapsdivisjon. Vår ambisjon er å bygge det ledende nordiske tradinghuset, med industrielle forretningsmodeller innenfor avfall, deponi og logistikk. Vi bygger nye sterke posisjoner som skal skape konkurransekraft for konsernet. Vi kjennetegnes med «multidisiplin» fagkompetanse, relasjonell kompetanse og sterkt nettverk, kommersiell kraft og kundefokusert, industrielt lederskap og kunde og markedsdrevet verdikjede. Vi er 50 personer som er lokalisert i Oslo, Bergen, Larvik og Stockholm.


Norsk Gjenvinning representerer det grønne skiftet i praksis. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere dyktige kollegaer med på laget. Vi søker nå en fremoverlent og analytisk Business Controller til vårt økonomiteam i Norsk Gjenvinning Markets. Divisjonen hadde i 2019 en omsetning på omtrent 1 mrd NOK og har som mål å bli et ledende nordisk trading-hus av farlig avfall og masser. NG Markets innehar en meglerrolle mot alle selskapene i Norsk Gjenvinning-konsernet.  

I stillingen vil du fungere som Økonomisjefens høyre hånd, og du vil ha et overordnet ansvar for divisjonens økonomistyring. Sentralt i stillingen er også bistand og sparring mot linje- og prosjektledere, og du vil være et viktig bindeledd mellom ledelse og drift. Stillingen rapporterer til Økonomisjef i divisjon NG Markets.  


Sentrale arbeidsoppgaver:
ha ansvar for økonomisk oppfølging og periodisk rapportering i divisjonen
sørge for tidsriktig og korrekt måneds- og årsavslutning
ha ansvar for CAPEX-prosesser og investeringer, herunder lønnsomhetsanalyser og for- og etterkalkyler
bistå i å utvikle hypotesebaserte KPIer for drift og linke disse til resultatene
delta aktivt i budsjett- og prognosearbeid, innhente relevant styringsinformasjon og koordinere resultatenhetene
utarbeide løpende økonomiske analyser og sikre godt beslutningsgrunnlag
samarbeide tett ut mot driften i organisasjonen og være en sparringspartner for divisjonen i alle økonomiske spørsmål
utarbeide business case
være tett på digitaliseringsprosessen og være en pådriver for å arbeide smartere og mer effektivt gjennom kontinuerlig forbedring av systemer, prosesser og rutiner
ad hoc rapportering og analyser på tvers av divisjonens enheter

Ønskede kvalifikasjoner:
høyere økonomisk utdanning
2-4 år relevant erfaring fra controlling eller revisjon
solid regnskaps- og forretningsforståelse
god prosess- og systemkompetanse, vi bruker SAP og Xledger
god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
Rett person for stillingen liker høyt tempo, varierende oppgaver og krevende utfordringer. Du er selvgående, tar ansvar og er nysgjerrig på å forstå driverne i businessen. Vi ser etter deg som evner å forstå sammenhenger og som har en analytisk tilnærming til økonomiske og tverrfaglige problemstillinger. For å lykkes i rollen må du tørre å utfordre det etablerte og oppsøke informasjon ute i linja. Du er ambisiøs både på egne og selskapets vegne og har fokus på kvalitet og resultater.


Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert stilling hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet selskap som har ambisjon om å være bransjens beste aktør innen bærekraft. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Lysaker.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

 


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon, Annet Bransje