PwC Vestfold søker nyutdannede med oppstart høst 2020!

PwC Vestfold søker nyutdannede med oppstart høst 2020!

Søknadsfrist: 05.09.2019
Arbeidssted: Vestfold

 

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt selskap? Trigges du av tanken på å fortsette å lære etter studiene dine, og få testet ut teorien din i praksis?

Start karrieren din i PwC! Vi er i sterk vekst, og søker etter nyutdannede til tjenesteområdene Assurance og Consulting ved vårt kontor i Vestfold.

Hva får du av oss? En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker. Fra dag én blir du utrustet med nyttige verktøy og får på kort tid innsikt i og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer. Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Er du PwC? Du må kunne vise til faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske, teknologiske og/eller samfunnsvitenskapelige fag. Utover det vurderer vi kandidater med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Du må i tillegg ha velutviklede analytiske egenskaper, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid.  PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne skape verdier. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk. Fremtidens revisjon Aldri før har det vært mer spennende å jobbe med revisjon. Virksomheter i alle bransjer påvirkes av digitale endringer, og det er dessverre noen som tror at revisjonsmedarbeidere blir effektivisert bort. Dette er ikke riktig. Vår erfaring er at vi trenger flere enn noen gang, vi jobber annerledes og gir mer verdifulle tjenester til våre kunder. I PwC omfavner vi ny teknologi og de fordelene dette vil gi våre kunder og ansatte. Vi jobber for at automatisering, kunstig intelligens og annen teknologi skal frigjøre tid, slik at hverdagen handler mindre om rutinepregede oppgaver og mer om analyse og innsikt. Dette er verdifullt for våre kunder og veldig lærerikt og spennende for våre ansatte. For å lykkes med dette, ønsker vi derfor å høre fra deg som er nyutdannet bachelor eller master, som vil litt mer, og ønsker en jobb i et fremoverlent og innovativt miljø. Vi har også muligheter for deltidsjobb for deg som har ett år eller to igjen av utdanningen.

 

 

Consulting Consulting Vestfold har en fin miks av erfarne og unge konsulenter og vi jobber med mange av de største virksomhetene innenfor både privat og offentlig sektor i vår region, samt at vi bidrar i en rekke prosjekter for store nasjonale kunder. Vi er store nok til å tilby et bredt faglig miljø som kan løse de problemene våre kunder står overfor, samtidig som vi ikke er større enn at hver enkelt sin arbeidsinnsats blir lagt merke til. Våre medarbeidere får mye ansvar fra første stund, og vi har et sterkt fokus på utvikling av kompetanse hos den enkelte. Hos oss får du også stor grad av fleksibilitet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag. Vi er opptatt av å jobbe tverrfaglig, og skape muligheter for våre ansatte på tvers av både tjenesteområder og geografi. Du har gjerne en ekstra nysgjerrighet for ny teknologi, og ønske om å jobbe med teknologiprosjekter for kundene våre.

Om arbeidsgiver PwC samlokaliserte sine kontorer i Vestfold og Telemark i 2016, for å fremme bedre samhandling og skape et av de største og beste fagmiljøene i vår region. Vi holder til i nye, moderne lokaler som er sentralt plassert ved E18 i Sandefjord (Tassebekk Office Center). Vi kan tilby et ungt, innovativt og fremoverlent miljø, som jobber med mange av de største virksomhetene innen både privat og offentlig sektor i Vestfold og Telemark, samt at vi bidrar i en rekke prosjekter for store nasjonale kunder.

 

Praktisk informasjon Du bes laste opp CV, karakterutskrifter (inkl. utveksling) og andre relevante vedlegg i PDF. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare tre enkle spørsmål knyttet til din motivasjon og hva du kan bidra med i PwC. Videre vil første del av søknadsvurderingen bestå av tre evnetester som skal besvares. I svarmailen du mottar etter innsendt søknad vil du finne link til testene. Merk at fristen for å fullføre testene er innen 06.09 kl. 12.00 Oppstart er i midten av august 2020, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere. NB! Ta kontakt dersom du ikke mottar bekreftelse på din søknad.

Søknadsfrist: 05.09.2019

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Siw Aasarmoen, tlf 994 23 483, e-post, siw.aasarmoen@pwc.com

 

https://global3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&bSessionClear=true&ID=P3DFK026203F3VBQB7979V72Q&jobboard=0&nPTID=1507&nProfileIdFoundInAGP=

 


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter