Vi søker erfarne bedriftsrådgivere til bankkontorene våre i Oslo-området

Vi trenger flere erfarne bedriftsrådgivere til spennende roller ved våre kontorer i Oslo-området. I Handelsbanken er det bankkontorene som eier kunderelasjonene, og som bedriftsrådgiver får du møte interessante kunder og engasjerte kollegaer som ønsker å utvikle forretninger og dele kompetanse. 
En desentralisert forretningsmodell med kontorene i fokus innebærer stor beslutningsmyndighet og frihet til deg som bedriftsrådgiver. Dette setter våre kunder stor pris på, og kanskje er det derfor Handelsbanken år etter år er i toppen på kundeundersøkelsen EPSI. 
I Oslo har Handelsbanken syv kontorer som alle håndterer både privatkunder og bedriftskunder. 

Hva går jobben ut på?
Stillingen innebærer ansvar for egen kundeportefølje, men også muligheten til å skape nye forretninger gjennom å skaffe og etablere nye kundeforhold.  Som rådgiver har du hele kundeansvaret. Vi opplever nå god vekst og er opptatt av at våre nye rådgivere jobber med salg av hele bankens produktspekter. Som rådgiver får du ansvar for alle prosesser og alle relasjoner kunden har med banken herunder;

  • skape og utvikle sterke relasjoner til kunder og samarbeidspartnere
  • behovsavdekking, utarbeidelse og fremleggelse av tilbud, løsningsforslag og presentasjoner
  • selskapsvurdering og utarbeidelse av kredittsaker
  • engasjementsstyring og håndtering av bankens risikoer på kunde- og konsernnivå
  •  utarbeidelse og utøvelse av forretningsstrategi på kunder
  • strukturert prospektarbeid
  • sette sammen og lede arbeid med relevante kundeteam med deltagelse av spesialister 

Hvem er du?
Vi er på jakt etter bedriftsrådgivere som kan ta ansvar for mellomstore og større selskaper, men også deg med lang erfaring som kan håndtere noen av bankens største kunder. 
Vi ser gjerne at du har høyere økonomisk utdannelse og/eller flere års relevant erfaring som bedriftsrådgiver i bank, kredittanalytiker, revisor og/eller operativ økonomisjef

  • Du har erfaring fra kredittarbeid og /eller kapitalforvaltning
  • Du kan vise til gode resultater
  • Du er initiativrik, utadrettet og dyktig på å bygge og utvikle langsiktige relasjoner

Som person er du løsningsorientert og setter kundens behov i sentrum. Samtidig som du er på jakt etter nye forretningsmuligheter og breddesalg, evner du å jobbe strukturert og helhetlig. Du er en relasjonsbygger og kommuniserer godt med ulike typer mennesker. Du er beslutningsdyktig i forhandlingssituasjoner.

Vår forventning til deg er at du bruker din kompetanse og erfaring til å skape tillit, bygge relasjoner og ikke minst gi verdifulle råd slik at de beste selskapene velger oss som hovedleverandør av finansielle tjenester. 
Ønsker du nye utfordringer? Da har du muligheten nå!

Kontaktpersoner: Dag Vidar Sørensen, telefon 907 61 624 eller Mounir El Hamouti, telefon 941 79 224

 
Om Handelsbanken

Handelsbanken tilbyr alle typer banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vår sterkt desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. I Handelsbanken tar vi utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger.

Handelsbanken i Norge er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet. I Norge har Handelsbanken 273 milliarder NOK i utlån. Handelsbanken er representert i hele landet med 45 kontorer og rundt 800 ansatte. I tillegg til tradisjonell bankvirksomhet, tilbyr Handelsbanken tjenester innen livsforsikring, kapitalforvaltning og verdipapirer (rente og valuta, aksjemegling, corporate finance). Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken. Banken ble etablert i 1871. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Banken er notert på Stockholm Børs. www.handelsbanken.no


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans