NRP søker etter en erfaren megler med solid investornettverk!

NRP Finans AS er en av de ledende selskapene i Norge innen prosjektsyndikering med fokus på markedene eiendom, shipping og offshore. Siden år 2000 har selskapet gjennomført transaksjoner med en transaksjonsverdi på mer enn NOK 120 milliarder.

Grunnet økt aktivitet og flere nyetablerte investeringsprodukter i NRP-Gruppen søker NRP Finans AS å øke bemanningen innenfor salg. Kandidaten skal arbeide med kapital innhenting og annenhåndsomsetning innen prosjektandeler, og salg av fond (lukkede alternative investeringsfond og verdipapirfond), mot nye og eksisterende investorer. Vi søker etter en erfaren megler med solid investornettverk og som kan utvikle en betydelig kundeportefølje.

ARBEIDSOPPGAVER
• Salg av prosjekter og fond
• Identifisering og markedsføring mot nye investorer (Norge og utland)
• Utarbeide presentasjoner og arrangere kundearrangement

KOMPETANSE
• Minimum 5 års relevant erfaring
• Solid investor nettverk
• Ambisiøs, utadvendt, selvgående og høy grad av integritet
• Høyere utdannelse innen økonomi/finans
• God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi kan tilby stilling i et spennende miljø, som er preget av stor aktivitet og utfordringer. Det vil tilbys konkurransedyktige betingelser og muligheter for personlig utvikling. Vi holder til i hyggelige lokaler i Haakon VII’s gt. 1, Oslo.

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Thor Mjør i NRP på tlf: 934 80 104. Alternativt kontakt vår rådgiver i Hartmark Executive Search, Petter Endsjø på

tlf.908 33 050.

 
Om arbeidsgiveren

Ness, Risan & Partners AS er et uavhengig privat eiet finanshus med hovedfokus innen bransjene Eiendom, Shipping og Offshore. Vi tilbyr formuende privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og legater, samt institusjonelle investorer tilgang til investeringsprodukter innenfor eiendom, shipping og offshore. Vi tilbyr slike produkter gjennom direkteinvesteringer og fondsløsninger. For bedrifter og investeringsselskaper tilbyr vi finansiell rådgivning, tilrettelegging og plassering av emisjoner, prosjektfinansiering, kapitalforvaltning, corporate finance-tjenester, forretningsførsel, regnskapstjenester og eiendomsforvaltning. Selskapet ble etablert i 2000 og NRP-Gruppen har i dag om lag 110 ansatte i selskapene NRP Finans AS, NRP Asset Management AS, NRP Maritime Asset Management AS, NRP Anaxo Capital Management AS, NRP Procurator AS, Aker Eiendomsdrift AS og AED Eiendom AS. Selskapene har solid egenkapital og leverer gode resultater.


Lignende søk: Konsulent, Maritim / Shipping