AKSJEANALYTIKER

CentraGruppen AS er et familieeiet investeringsseslskap med tydelig ESG-profil og et sterkt finansielt fagmiljø. Med røtter fra dagligvarehandelen er hovedfokus i dag aksjer og eiendom. Verdijustert egenkapital er på mellom NOK 3-4 mrd. Vi holder til i moderne kontorer i Vika, 200 m fra Nationaltheateret stasjon.

 

Centra Capital AS er et heleid datterselskap i CentraGruppen og følger opp konsernets eksterne mandater og prosjekter. Selskapet forvalter også direkte en dynamisk portefølje verdipapirer og søker å kapitalisere på «Special Opportunities», primært i mindre selskaper i tidligfase. Til Centra Capital søker vi:

 

 

AKSJEANALYTIKER

Vi søker en person med sterk interesse for aksjer til stillingen som Aksjeanalytiker. Den ideelle kandidaten har bakgrunn fra verdipapirforvaltning eller fra analysevirksomhet i et meglerhus, konsulentselskap eller forvaltningsmiljø.

Vedkommende vil spille en sentral rolle i forvaltningen av selskapets «Special Opportunities» portefølje som i hovedsak investerer i nordiske «small cap» selskaper. Erfaring fra aksjeanalyse og investeringer er derfor en fordel.  

Arbeidsoppgavene innebærer også oppfølging av våre eksterne mandater og prosjekter, samt gjennomføring av dybdeanalyser av selskaper og sektorer ved behov.  

Den vi søker har høyere økonomisk utdannelse, er teamorientert, analytisk, har høy etisk standard og stor arbeidskapasitet. Din rolle hos oss vil bli tilpasset din bakgrunn og erfaring. Som en del av et større miljø av erfarne forvaltere vil det være gode muligheter for videre personlig- og faglig utvikling.

Vi imøteser søknader innen 12. mars, og spørsmål om stillingen kan rettes til Per Christian Johannesen på e-post: pcj@centragruppen.no.

Søknaden sendes: kandidat@centragruppen.no


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Spesialist