Porteføljeforvalter - Helsesektoren

Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.Vi er her. For at du skal være i forkant!

 

Ønsker du å jobbe med de beste forvalterne i bransjen og være en del av det ledende kapitalforvaltningsmiljøet i Norge?

 Porteføljeforvalter i DNB Asset Management - Helsesektoren

Helsesektoren er definert som et satsningsområde i DNB Asset Management og vi leter etter deg som har stor interesse for aksjer og aksjemarkedet og som har ambisjoner om å gjøre karriere innenfor kapitalforvaltning.

 Helseteamet består av tre personer og vi ser nå etter en erstatter da en av porteføljeforvalterne har sluttet. Teamet forvalter i dag to globale fond; DNB Healthcare og DNB Bioteknologi. I tillegg gir de innspill til våre andre globale aksjefond. 

Dette vil du jobbe med

 •    Porteføljekonstruksjon
•    Dybdeanalyser av delindustrier og selskapsanalyser
•    Modellbygging og generering av investeringsideer
•    Møter med selskaper, fageksperter og analytikere
•    Oppfølging av eksisterende og nye investeringer
•    Utføre handler og overvåke porteføljene
•    Utarbeide og vedlikeholde kundepresentasjoner

Du liker å jobbe tett sammen med andre og har evne til å skape resultater i en teamsetting, men har samtidig evne til å ta egne beslutninger. Du er glødende interessert i aksjemarkedet og analytisk anlagt. Er nysgjerrig, løsningsorientert, detaljfokusertog har konkurranseinstinkt. Du trives med komplekse problemstillinger og er glad i utfordringer.

 Ønsket kompetanse og erfaring

 •    Høyere utdannelse innen økonomi og/eller medisin
•    Erfaring fra aksjemarkedet – helst innen helsesektoren
•    God regnskapsforståelse og kunnskap om selskapsverdsettelse
•    Gode dataferdigheter
•    Minimum 2-5 års relevant arbeidserfaring – erfaring fra helseindustrien er et pluss
•    Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk (skriftlig og muntlig)

 Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter.

 Vi ser frem til å motta din søknad. Spørsmål om stillingen kan rettes til porteføljeforvalter Benedicte Bakke på telefon: 934 44 029 og aksjesjef Knut Hellandsvik på telefon: 911 65 032.
 
Søknadsfrist 8. mars.

 Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans