Vi styrker vårt unike kompetansemiljø i vår Revisjonsavdeling i Bergen.

Er du den vi ser etter?

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

Erfaring 0-4 år. Vi oppfordrer deg som nyutdannet å søke. Siviløkonom, master i økonomi og administrasjon/ regnskap og revisjon, revisor (registrert/statsautorisert) eller tilsvarende utdanning Faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske og/eller teknologiske fag Forretningsforståelse, med evne til å se muligheter og handlingsrom Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner Høy grad av integritet Gode kommunikasjonsegenskaper på både norsk og engelsk

Hva kan PwC tilby deg?

I PwC får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos solide kunder, både i offentlig og privat sektor. Du blir du del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Om PwC:

De bedriftene som endrer verden er de som vil det mest. De som har de mest nysgjerrige menneskene.  De som gjør det lille ekstra. PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner og lokale kontorer i Norge, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskaping og utvikling.

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt brede kompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Hver dag går mer enn 250.000 PWC- medarbeidere i 158 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1.700 ansatte representert ved 27 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter.

I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.

Praktisk informasjon

Du bes laste opp søknadsbrev, vitnemål, CV og andre relevante vedlegg i PDF. 

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Katarina Lindøen-Kjellnes tlf: 481 50 805, epost: katarina.lindoen-kjellnes@pwc.com

Søknadsfrist: 20. september.

 

Søk her:https://global3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&bSessionClear=true&ID=P3DFK026203F3VBQB7979V72Q&j


Lignende søk: Konsulent, Regnskap / Revisjon