Junior porteføljeforvalter

Vil du være med på å bygge opp det beste investormiljøet i Norden? Vi søker selvgående og initiativrik person til stilling med store utviklingsmuligheter!

NRP Anaxo Management AS har etablert eiendomsfondet NRP Anaxo Nordic m2. Det er ansatt en anerkjent forvalter til fondet og man søker nå en junior porteføljeforvalter.

Eiendomssektoren har hatt bedre avkastning enn det generelle aksjemarkedet i de nordiske land siste årene. Det er også tilstrekkelig mange noterte eiendomsselskaper i markedet for å få god diversifisering og differensiert eksponering gjennom forskjellige segmenter og lokale markeder. Derfor er eiendom en interessant aktivaklasse.

OVERORDNEDE ANSVARSOMRÅDER

Som junior porteføljeforvalter vil du delta i analysearbeid sammen med porteføljeforvalter og være ansvarlig for vedlikehold av porteføljesystem og rapportering mot kunder, depotmottaker og tilsynsmyndighet.

I tillegg vil du ha ansvar for andre administrative oppgaver.

Kompetanse

Du er positiv og sosial av natur og vil inngå i en selskapsstruktur med bred eiendoms- og aksjeerfaring. Stillingen forutsetter at du er selvgående og initiativrik og innehar relevant kompetanse og erfaring.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant erfaring, gjerne fra annen fondsforvalter eller meglerfirma. Annen lignende bakgrunn kan også være aktuelt

 • Stor interesse for aksjer, fond og eiendom

 • Høyere relevant utdanning

 • God muntlig og skriftlig formulerings- og fremstillingsevne

 • God relevant systemkompetanse og spesielt Office plattformen

Personlige egenskaper:

 • Analytisk, strukturert, nøyaktig

 • Fleksibel i ft. arbeidsoppgaver

 • Gode samarbeidsegenskaper

 • Høy faglig integritet

 • Stor arbeidskapasitet

HVORFOR VELGE NRP ANAXO OG DENNE MULIGHETEN?

 • Et spennende oppstartsselskap med eiere med solide merkenavn og god «track record»

 • Store ambisjoner om å bygge opp det beste investormiljøet i Norden

 • En rolle med stor grad av påvirkningskraft og utviklingsmuligheter

 • Godt inkluderende miljø internt og prestasjonskultur bygget på kompetanse og samarbeide mer enn intern konkurranse og rivalitet

 • Solide eiere med bredt nettverk

 • Et marked i sterk utvikling

Det vil tilbys konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for personlig utvikling.

Arbeidssted vil være hos NRP i Haakon VII’s gt. 1, men det kan etter hvert også være behov for i perioder å oppholde seg i Stockholm.

Søknadsfrist 21.02. Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende!

 

Om selskapet

OM NESS, RISAN & PARTNERS

Ness, Risan & Partners AS (NRP) er et uavhengig og privateid investeringsfirma. Våre kunder omfatter bl.a. Family Offices, private investorer, investeringsselskaper, stiftelser og institusjonelle investorer. NRP tilbyr direkte investeringer og fondsløsninger innenfor eiendoms-, shipping- og offshore-sektoren. NRP forvalter fond med total AUM på NOK 12 mrd. NRP består av verdipapirforetaket NRP Finans AS, AIF-forvaltningsselskapet NRP Asset Management AS, NRP Maritime Asset Management AS (alle med konsesjon fra Finanstilsynet) samt NRP Procurator AS, som driver med forretningsførsel med tillatelse fra Finanstilsynet til å fungere som depot for AIF. NRP omfatter også Aker Eiendomsdrift AS. I tillegg tilbyr NRP investortjenester innen corporate finance, private placements, prosjektfinansiering, kapitalforvaltning, forretningsførsel, regnskapstjenester og eiendomsforvaltning.

OM ANAXO FORVALTNING

Anaxo Forvaltning AS er et investeringsselskap med fokus på absolutt avkastning. Selskapet investerer i verdipapirer og i utvalgte direkteinvesteringer innen fast eiendom. Selskapets investeringer er primært i det norske markedet. Selskapet har en forvaltningskapital på ca. NOK 2 mrd.

OM NRP ANAXO MANAGEMENT AS

NRP Anaxo Management AS er et nyopprettet forvaltningsselskap med konsesjon til å forvalte alternative investeringsfond/verdipapirfond. Selskapet forvalter fondet NRP Anaxo Nordic m2. Fondet investerer primært i eiendomsselskaper notert på de nordiske børsene, men har anledning til å investere i europeiske eiendomsaksjer og private eiendomsselskaper som skal på børs innen 12 måneder.


Lignende søk: Annet, Bank / Finans tjenester