IT-direktør / CIO

Sentral og fremtidsrettet rolle i digitaliseringen av landets ledende bilkonsern

Vi søker en strategisk og tydelig person til å ta overordnet ansvar for å lede og videreutvikle IT-funksjonen i konsernet. Virksomheten er omfattende, og IT-systemene er komplekse. Konsernet er i en ny fase. Modernisering og omorganisering av IT-funksjonen er sentralt i denne spennende transformasjonen. IT støtter verdiskapningen på tvers av forretningsområdene, og konsernet vil investere i fremtidens løsninger. Stillingen inngår i konsernledergruppen, og rapporterer til konsernsjef. 


IT-direktør / CIO vil ha fokus på å etablere en effektiv plattform for strategisk og forretningsorientert bruk av teknologi i hele verdikjeden. Samspillet mellom den tekniske arkitekturen og forretningsområdene vil stå sentralt i arbeidet, der du får ansvar for kostnadseffektiv utvikling av konsernets tekniske infrastruktur. Du vil få ansvar for å utvikle og implementere en tydelig governance-modell, sikre strategisk IT-sikkerhet og organisere driften optimalt. 


Rett kandidat har erfaring med strategisk ledelse av it-organisasjon i virksomhet med kompleks verdikjede. Erfaring med å lede overgang fra serverbasert ERP-miljø til skyløsning er ønskelig. Forretningsorientering er sentralt. Som person er du ryddig, trygg og en god kommunikatør.


Bertel O. Steen tilbyr spennende, interessante og utfordrende oppgaver som gir faglig utvikling og læring i et sterkt og kompetent miljø. IT-organisasjonen vil være sentral i virksomhetens rivende utvikling for å dekke fremtidens bil- og transportbehov. 


For å sikre en best mulig ansettelsesprosess, samarbeider vi med Mercuri Urval, spesialister i Executive Search, Professional Recruitment og Talent Advisory. Mercuri Urval tar gjerne imot konfidensielle henvendelser dersom du ønsker ytterligere informasjon før du eventuelt søker. Spørsmål kan rettes til Mercuri Urval ved Øyvind Bakken, tlf. 97 55 90 11 eller Britt Røil, tlf. 97 55 90 90. Søknad med CV sendes innen 22. februar via søkeknappen. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 Om selskapet

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelskonsern. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citröen, DS, Opel, smart, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Konsernet har 2 550 medarbeidere som hele tiden søker bedre løsninger til beste for kundene og samfunnet. Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. IT-avdelingen har 35 dyktige medarbeidere innen drift, applikasjonsforvaltning og IT-utvikling. I tillegg benytter konsernet eksterne konsulenter til spesialiserte oppdrag. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune. Les mer på www.bos.no

 


Lignende søk: Tech, Toppleder, IT / Tech /