Accounting Manager

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

foodora er datterselskap av Delivery Hero, et av verdens ledende online matleveringsselskaper, med hovedkontor i Berlin. foodora ble etablert i Norge i 2015 og har de siste fire årene vokst eksponentielt og leverer i dag mat fra over 1000 restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og andre byer i Norge. I tillegg lanserte de i august 2018 plattformen til et utvidet område rundt storbyene, der restaurantene selv står for leveransen.
Målet er å fortsette utvidelsen til nye byer, samt å etablere foodora som en partner for take away på nasjonalt nivå, både i de store og litt mindre byene, samt tettsteder.


Ønsker du å bli en del av et internasjonalt selskap med ungt og dynamisk miljø og store muligheter for utvikling? Da er du kanskje vår nye Accounting Manager.

Foodora Norge er i sterk vekst og søker nå en faglig dyktig og selvstendig Accounting Manager. Som Accounting Manager vil du lede og utvikle regnskapsteamet som består av to motiverte og engasjerte medarbeidere. Videre vil du være ansvarlig for regnskapsrapporteringen til konsern og bistå teamet med operativt regnskap. Selskapet er i kontinuerlig utvikling og du vil bli involvert i videreutvikling av systemer, rutiner og prosesser for avdelingen. For den rette kandidaten vil det være store muligheter for faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • være ansvarlig for regnskapsavdelingen med to medarbeidere, herunder støtte, lede og utvikle teamet
 • kvalitetssikre og ferdigstille finansiell rapportering, måneds- og kvartalsvis til konsern
 • bistå teamet med operativ regnskapsførsel ved behov
 • sørge for korrekte avstemminger, avsetninger og periodiseringer
 • være selskapets kontaktperson mot revisor
 • delta i implementering av nytt ERP-system
 • sørge for harmonisering og forbedring av regnskapsrutiner og prosesser
 • ad hoc rapportering og prosjekter

Det er ønskelig med oppstart senest 1. mai.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning innen økonomi/regnskap, bachelorgrad eller tilsvarende
 • minimum 4 års relevant arbeidserfaring innenfor regnskap/revisjon, controlling eller tilsvarende stillinger
 • det er ønskelig at kandidaten har erfaring med å lede og utvikle team
 • solid regnskapsforståelse
 • gode excelkunnskaper og god systemkompetanse
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
For å lykkes og trives i stillingen må du være proaktiv, selvgående, nøyaktig og strukturert. Du planlegger fremover og evner å lede ditt team ved å motivere, gi rom for videreutvikling og fordele arbeidsoppgaver på en hensiktsmessig måte. Videre er det viktig at du er fleksibel, positiv og trives i et raskt omskiftelig miljø og med et høyt tempo. I tillegg til å være operativ har du evne til å drive kvalitets- og forbedringsprosesser og har god gjennomføringsevne. Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et ungt og dynamisk selskap i stor vekst og med gode utviklingsmuligheter. Hos foodora vil vi løfte frem de menneskene som jobber hos oss. Vi verdsetter mangfold. Mangfold av erfaringer, bakgrunn, synspunkter og ideer. Vi verdsetter dette høyt da vi er sikre på at det er nettopp mangfold som ligger til grunn for vår kultur, så vel som i produktet vi leverer. Vi er stolte over å kunne tilby våre ansatte global utvikling og samtidig utmerke oss som en av de raskest voksende selskapene innen LMD* i verden
*LMD står for last mile delivery. Dette, og mange andre nerdete forkortelser, kan du lære deg når du begynner hos oss!

Vi holder til i freshe, moderne lokaler nederst på Grünerløkka. Dette er vårt andre hjem hvor vi har lagt til rette for et innbydende og sosialt arbeidsmiljø hvor både bud og kontoransatte møtes. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via  www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Line Freitag +47 976 10 501/line@financepeople.no.

 


Lignende søk: Bank & Finans, Hotell / Restaurant