Regnskapssjef

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Til vårt hovedkontor i Trondheim søker vi etter en operativ, engasjert og strukturert regnskapssjef som ønsker å bidra til å utvikle regnskapsområdet gjennom faglig tyngde, forbedring av regnskapsprosesser og interesse for digitalisering.

Som regnskapssjef i E.A. Smith AS vil du få hovedansvar for konsernregnskap, prosessutvikling innenfor regnskapsområdet, regnskapsavslutninger samt faglig støtte i et utviklingsorientert konsern som omsetter for over 3 milliarder pr år.

Arbeidsoppgaver

Som regnskapssjef i E.A. Smith AS så vil du jobbe med alt fra konsernregnskap og konsolideringer til det å være bidragsyter ifb med oppkjøp av andre virksomheter. Ansvar og deltagelse i års- og periodeavslutninger vil være en viktig del av stillingen, men du vil også være sentral i digitaliseringsprosjekter for å øke både kvalitet og effektivitet. Du vil også være fagressurs innenfor regnskap, skatt og avgift. Vi ønsker å bidra til at du får utviklet deg innenfor alle disse områdene.

 

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har solid faglig base enten gjennom erfaring fra revisjon og/eller noen års erfaring fra en lignende rolle som du kan bygge videre på hos oss. Du har høyere økonomisk utdannelse innen regnskap/revisjon på Bachelor- eller Masternivå. Du trives med regnskap og har svært god forståelse for både regnskap og tall. Du synes det er spennende med nye løsninger og ønsker å delta i forbedringsprosjekter.

Du er strukturert, nøyaktig og analytisk. Men du er også nysgjerrig og ønsker å ta ansvar. Du trives når det er hektisk og når det er mye å gjøre. Du ser på en utfordring som ny lærdom og ønsker å utvikle deg videre hos oss. Vi ønsker at våre medarbeidere skal ha det bra sammen og trives på jobb, og ditt bidrag til dette er viktig for oss.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr spennende faglige muligheter, personlige utfordringer og konkurransedyktige betingelser i et utviklingsorientert konsern. Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor som er lokalisert på Heggstadmoen på Heimdal.

For nærmere opplysninger vennligst kontakt Økonomisjef Arve Gagnaas, mobil 95258313. Send din søknad via jobbdirekte.no. Søknadsfrist er 14.02.2021. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

 


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk, Industri / Produksjon