Advokater og advokatfullmektiger

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Advokater og advokatfullmektiger til våre kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger


Har du lyst til å bli en del av Team Thommessen, og jobbe i et miljø preget av samarbeid og nytenkning?
Vi ønsker oss flere nye kolleger som kan utfylle våre team innenfor blant annet M&A, bank, finans og insolvens, immaterialrett, IT/teknologi- og personvern, EU/EØS- og konkurranserett, offentlige anskaffelser og plan- og bygningsrett eller noen av våre andre fagområder. Du er nyutdannet eller har noen års erfaring.
 
Som medarbeider i Thommessen får du:

•    jobbe sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles mål
•    opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
•    jobbe med spennende norske og internasjonale klienter
•    være med på Thommessens digitale satsning
Søknader behandles fortløpende. 

Søknadsfrist: snarest
Sted: Oslo, Bergen, Stavanger
 
Kontaktpersoner:


•    Anne Therese Bogen, HR-sjef. Tlf.: 23 11 12 55, e-post anb@thommessen.no


•    Helene Nylende Sørlie, HR-konsulent. Tlf.: 23 11 11 58, e-post: hns@thommessen.no


Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter. Thommessen var først ute i sin bransje med å implementere og innarbeide profesjonell prosjektledelse som arbeidsmetodikk. Siden 2014 har vi utdannet alle våre medarbeidere innen prosjektledelse. På den måten er vi godt rustet til å sette sammen gode team som utfyller hverandre. Hos Thommessen får du kolleger som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss. Det er viktig for oss å kunne tilby klientene våre juridisk rådgivning av topp kvalitet innenfor alle fagområder. Thommessen mottar jevnlig bekreftelse på det høye faglige nivået fra både norske og internasjonale ratingbyråer.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist