Nye utfordringer innen controlling og økonomi?

Bli kjent med Bjørg Fjell AS


Søker du nye utfordringer innen controlling og økonomi? Vi har flere kunder som nå etterspør controllere, både Financial Controller og Business Controller. Bjørg Fjell Rekruttering ønsker å komme i kontakt med deg som har et ønske om å videreutvikle din karriere!

Hvem er vi?
Vi jobber daglig med rekruttering til faste- og midlertidige stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon. Vi er dedikerte rådgivere som har god kjennskap til faget og med flere års erfaring fra rekruttering.

Hvem er du?
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring innen controlling. Du har gjerne høyere utdanning på bachelor- eller masternivå og ett par års relevant arbeidserfaring. Du trives med å jobbe med tall og setter deg raskt inn i nye systemer. Du er lærevillig og motivert for å utvikle deg videre innen økonomi og regnskap. Det er viktig at du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. 

Hva kan vi tilby?
Vi evner å se dine kvalifikasjoner opp mot våre kunders behov. Vårt mål er at du skal få en jobb som byr på faglig utvikling og som du vil trives i. Vi er daglig i kontakt med Norges største og mest attraktive aktører innen offentlig og privat næringsliv, og vi er ganske sikker på at vi vil finne en stilling som passer for nettopp deg!

Høres dette interessant ut? Last opp din CV og søknad via vår portal!

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på. Søknader blir behandlet fortløpende.

Karen Ingemundsen, Rådgiver, Telefon 470 93 700 / LinkedIn

 

Om arbeidsgiveren
Bjørg Fjell Rekruttering er et norskeid selskap som ble etablert i 1985. Vi sier at vi er annerledes og med et personlig tilbud til alle, enten man er kunde eller jobbsøker. Dette er ikke tomme ord.


Vi har over 30 års erfaring med rekruttering og vikartjenester, uten at selskapet har gjennomgått store strukturelle endringer. Det betyr at vi har finforedlet vår kompetanse med samme utgangspunkt gjennom hele selskapets historie.

 


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon