Vil du jobbe med lønn hos en av våre kunder?

Bli kjent med Bjørg Fjell AS


Vi er Bjørg Fjell Rekruttering og vi har rekruttert til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap, lønn og administrasjon siden 1985. Vi opplever nå økt etterspørsel fra våre kunder i Oslo og omegn, og ønsker å komme i kontakt med deg som vil jobbe med lønn hos en av våre kunder. 

Vi jobber med flere ulike stillinger innen lønn - både korte og lange vikariat, og stillinger der det er mulighet for fast ansettelse på sikt. Vi søker både erfarne kandidater til stillinger som lønningsansvarlig, og mindre erfarne kandidater til stillinger som lønningsmedarbeider. 

Arbeidsoppgaver som kan inngå i en stilling på lønn: 

  • Klargjøring og oppfølging i forbindelse med lønnskjøring 
  • Kontroll og godkjenning av timelister 
  • Lønnskjøring
  • Avstemming av lønn mot regnskap 
  • Behandle refusjoner og sykemeldinger  
  • A-melding 
  • Registrere og vedlikeholde personaldata 
  • Være selskapets fagressurs innen lønn 
  • Reiseregninger

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra lønn - men nyutdannede innen lønn oppfordres også til å søke. Du har kjennskap til relevant lovverk, og et ønske om å utvikle deg videre. Det er viktig at du har god tallforståelse, og at du har gode kommunikasjonsevner - både muntlig og skriftlig. Ønsker du å bli med på vår reise videre og jobbe med lønn hos en av våre kunder? 

Vi tilstreber at du skal ha færrest mulig kontaktpunkt i hele prosessen, ideelt faktisk bare ett. Våre rådgivere blir derfor etter hvert godt kjent med hver enkelt jobbsøker. På den måten er det enklere for oss å yte personlig service - og for deg som jobbsøker skreddersyr vi løsninger etter dine behov og ønsker.

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hva vi i Bjørg Fjell Rekruttering kan tilby deg som søker nye utfordringer innen lønn :) 

Karen Ingemundsen, Rådgiver, Telefon 470 93 700 / LinkedIn

Om arbeidsgiveren
Bjørg Fjell Rekruttering er et norskeid selskap som ble etablert i 1985. Vi sier at vi er annerledes og med et personlig tilbud til alle, enten man er kunde eller jobbsøker. Dette er ikke tomme ord.


Vi har over 30 års erfaring med rekruttering og vikartjenester, uten at selskapet har gjennomgått store strukturelle endringer. Det betyr at vi har finforedlet vår kompetanse med samme utgangspunkt gjennom hele selskapets historie.


Lignende søk: Bank & Finans, HR / Organisasjonsutvikling / Rekruttering, Regnskap / Revisjon