Administrerende direktør

Regnskap Norge – vi skaper overskudd gjennom kompetanse

Regnskap Norge har en klar misjon om å bidra til lønnsom vekst for regnskapsbransjen, og søker en administrerende direktør som skal lede og iverksette foreningens ambisjon om å bli bransjens ledende kompetanseleverandør. Som administrerende direktør skal du bidra til at Regnskap Norge er en verdifull leverandør for sine medlemmer og for næringslivet, samt en aktiv næringspolitisk påvirker.

I Regnskap Norge vil du lede en organisasjon med 40 medarbeidere med bred kompetanse, som er tett på og leverer kvalitet. Du vil drive en sunn og bærekraftig virksomhet, og vil få et helhetlig og overordnet ansvar for drift, personal, økonomi og resultater. Regnskap Norge har nylig gjennomgått en strategi- og verdiprosess som er godt forankret i organisasjonen, og som administrerende direktør vil du være med å etterleve våre verdier som handler om kontinuerlig forbedring og utvikling, samhandling på tvers, støtte hverandre og ha det gøy på jobb. Sammen med dine medarbeidere vil noen av de sentrale oppgaver være å utarbeide kommersielle muligheter for varig og lønnsom drift, sørge for kontinuerlig utvikling av medarbeiderne og bransjen i et omskiftelig marked og bidra til at Regnskap Norge er en relevant og tydelig aktør i det offentlige rom.

Vi søker en samlende og engasjert leder som er strategisk og kommersielt anlagt med ledererfaring fra større virksomhet, gjerne kunnskaps- og kompetansevirksomhet. Vi ser gjerne at du har erfaring med utadrettet påvirkningsarbeid og forståelse for en organisasjons rolle som pådriver, talerør og høringsinstans. Du har god nok faglig forståelse for regnskapsfunksjonen gjennom utdanning og relevant arbeidserfaring. Som leder faller det deg naturlig å samarbeide og la deg inspirere av høyt kompetente medarbeidere, samtidig som du kommuniserer godt på alle nivå og evner å motivere og engasjere dine medarbeidere og samarbeidspartnere.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Visindi ved Atle Ronglan tlf. 966 27 089, Monica Strysse tlf. 971 00 769 eller Renate Karlsnes Skilnand tlf. 930 50 038. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

 

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge, og jobber for at regnskapsføreren blir sett på som hele Norges økonomisjef i bedriftenes økonomiske hverdag. Foreningen driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, viser muligheter, skaper endring og er en viktig politisk høringsinstans. Som ledende leverandør av kompetanseprodukter bidrar foreningen til medlemmers og bedrifters faglige utvikling. Regnskap Norge har 40 ansatte, kontor sentralt i Oslo sentrum og over 100 millioner NOK i omsetning i 2020.


Lignende søk: Toppleder, Regnskap / Revisjon