Leder Nordic Engagement Team

Om Right Management  

Right Management er et av verdens ledende konsulentfirmaer innen talent-, leder- og karriereutvikling. Vi har levert løsninger til våre kunder og deres medarbeidere siden 1980, og er en del av ManpowerGroup. Vi designer og leverer løsninger som knytter organisasjonens forretningsstrategi til talentstrategien. Vi tilbyr løsninger innen karriereomstilling, karriereutvikling, lederutvikling og organisasjonseffektivitet og mobilitet.

 

 

I Right Management er en av våre store lidenskaper å hjelpe folk gjennom grundig og god karriereomstilling. I rollen som teamleader har du en sentral rolle i hvorvidt vi lykkes med dette arbeidet. Engagement-teamet er navet mellom salg, kunder og konsulenter, samt et viktig servicepunkt for våre kandidater.

 

Som teamleder er det viktig at du kan ivareta og videreutvikle den imøtekommende kulturen våre kunder opplever i dag. Det vil være avgjørende at du er en rollemodell gjennom å legge til rette for gode løsninger, effektivt team, høy servicegrad og arbeidsglede. Samtidig er det viktig at du gjennom nært samarbeid med teamet, vedlikeholder gode relasjoner internt og eksternt.

 

Teamet håndterer til tider store mengder kandidater i en hverdag som er preget av høyt tempo. Det er derfor viktig at du kan bidra med god orden og struktur. Kompetanse og erfaring innen salg, ledelse, samt gode mellommenneskelige og relasjonelle evner er nødvendig. Som leder er det viktig at du passer inn i kulturen vår som kjennetegnes av inkludering, utvikling, team-orientering og tillit.  

 

Hva vi tilbyr

I stillingen som teamleder vil du oppleve å være en sentral del av kandidatens kundereise. Du vil jobbe i et svært anerkjent selskap som er trendsettende og ledende innenfor karriereomstilling, -utvikling og lederutvikling nasjonalt og globalt. Sist, men ikke minst – vil du oppleve svært hyggelige medarbeidere som støtter deg og ditt team.

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller er interessert i en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med Jill Ytterstad, Market Vice Preseident, 90 08 63 15 eller Sondre Bratteberg, Rådgiver, 91 62 98 08.


Lignende søk: Leder, Rådgivning / Konsulenter