Økonomi- og regnskapsansvarlig

Prores er et selskap basert på kunnskap og ambisjon fra alle fagområder innen petroleumsindustrien. Vi tilbyr petroleumskompetanse og programvareutviklingstjenester. Vår visjon er å gi råd for optimal bruk av tilgjengelig teknologi, og utvikle nye løsninger der vi ser potensiale. Prores er sentralt beliggende i Stiklestadveien 3 på Lade vis a vis EC Dahls bryggeri. Selskapet består i dag av ca. 16 ansatte. Vår ambisjon er å bli 25.

 

Prores-teamet er en unik kombinasjon av unge og dyktige fagfolk og eksperter med lang erfaring fra forsknings- og utviklingsselskaper, industri- og servicevirksomheter og oljeselskaper. Vi søker nå etter en økonomi- og regnskapsansvarlig som ønsker å bli med oss i utviklingen av selskapet.

 

I rollen som økonomi- og regnskapansvarlig vil du være en sentral del av et drivende dyktig tverrfaglig team som jobber med produktutvikling og salg av tjenester. Du vil være eneansvarlig for regnskapet fra A – Å og må derfor trives med å jobbe med operative regnskapsprosesser. Du vil likevel møte utfordrende problemstillinger og må ha evne til å tenke strategisk med fokus på etablering og gjennomføring av prosesser med kvalitet i alle ledd. På sikt ser vi for oss en bredere rolle hvor du blir en del av større beslutninger og ledelsens «forlengede arm» som deltar i styremøter, kundemøter og kontraktsforhandlinger.

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

• Løpende regnskap og bokføring

• Kontaktpunkt mot revisor

• Avstemming og kvalitetssikring

• Lønn og reiseregninger

• Analyse og rapportering av regnskap

• Plan og budsjett

• Prosjektregnskap

• Personalarbeid

• Kontrakt

• Noe administrative oppgaver

 

Vi ser etter deg som har en høyere utdanning innen økonomi, gjerne med økonomistyring eller regnskap som spesialisering. I tillegg har du gjerne 2-5 års relevant regnskapserfaring og har opparbeidet deg god regnskapsforståelse. Du har gode kunnskaper innen Excel og erfaring fra Unit4 Business World (tidl. Agresso) er en fordel. I tillegg må du beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Det er ikke sikkert du har erfaring som økonomiansvarlig, men du har viljen og ambisjonen til å vokse inn i rollen og lykkes. Den riktige kandidaten vil bidra til å forme sin egen rolle.

 

Som person trives du med selvstendighet, men er samtidig en lagspiller som er glad i mennesker og utfordringer. Du bidrar med godt humør og har en positiv innstilling. Du har en analytisk tilnærming til oppgavene, er utviklingsorientert og initiativrik. Din motivasjon er å lære nye ting, lyst til å skape resultater og trigges av «å levere».

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et dynamisk og utfordrende arbeidsmiljø i en fremtidsrettet bedrift. Vi har god takhøyde og et sterkt engasjement for jobben, kollegaer og kunder. I tillegg ligger det spennende arbeidsoppgaver i rollen med mulighet for faglig utvikling. Kom og bli en del av oss!

 

Høres dette ut som noe for deg?
Søk på stillingen innen 08/09 eller kontakt Grethe Hustad på 934 68 444 eller grethe.hustad@no.experis.com for mer informasjon.


Lignende søk: Bank & Finans, Industri / Produksjon