PwC søker erfaren konsulent til vår Digital Assurance avdeling

PwC søker erfaren konsulent til vår Digital Assurance avdeling


Søknadsfrist:20.01.2021
Arbeidssted: Oslo 


Er du en young professional med interesse for business og teknologi?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk og opplever en betydelig økning i etterspørselen etter våre tjenester. Vi søker derfor nå etter en kandidat som ønsker å arbeide med rådgivning i skjæringspunktet mellom forretningsforståelse og teknologi, spesielt innen finansiell rapportering, forretningsprosesser og IT-revisjon.

Vi ser etter deg som “vil litt mer” og motiveres av nytenkende bruk av teknologi innen revisjon, og som ønsker å bli en del av et dynamisk fagmiljø med spennende problemstillinger og kundeoppdrag. Stillingen er basert i Oslo, og noe reisevirksomhet må påregnes.


Er du den vi ser etter?

 • Har relevant høyere utdannelse, gjerne på masternivå
 • Relevant erfaring - gjerne fra rådgivning, risk, revisjon eller compliance
 • Interesse for teknologi
 • Nysgjerrig, lærevillig og engasjert
 • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner, samt høy grad av integritet
 • God forretningsforståelse
 • Solide analytiske egenskaper
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Kunnskap om rammeverk og standarder for IT-revisjon og internkontroll (COSO, COBIT, GDPR, ISO 27001, SOX etc.) er positivt, men ikke et krav.


Rolle og ansvarsområde
I PwC Digital Assurance vil du få mye ansvar, variasjon i arbeidsoppgaver og mulighet til å forme egen hverdag. Du vil løse flere av Norges mest spennende og komplekse IT-problemstillinger med fokus på revisjon og kontroll. Din konkrete rolle og ansvarsområde vil avhenge av dine styrker og interesser, men vil hovedsakelig være innen:

 • Sikring av trygge, effektive og pålitelige IT-systemer
 • Prosjektledelse, prosesskartlegging og rapportering
 • IT governance, IT-revisjon og internrevisjon
 • IT sikkerhet-og personvern

PwC tilbyr
Vår satsning på tjenesteområdet Governance, Risk, Compliance & Internal Audit (GRC&IA) har ført til rask vekst de siste årene og bidratt til å skape et dynamisk arbeidsmiljø. Hos oss vil du være en rådgiver for toppledere i flere av Norges mest spennende selskaper, både i privat og offentlig sektor, og du vil jobbe med ledende eksperter innen relevante fagområder.

Du blir en del av et selskap som investerer kraftig i IT governance, IT-revisjon og internrevisjon, og du vil få mulighet til å påvirke utviklingen av tjenesteområdet. Du vil få arbeide i et inkluderende og ungt arbeidsmiljø med stor takhøyde og flat organisasjonsstruktur. I tillegg til den etterspurte kompetansen du vil bygge gjennom prosjekter og kundearbeid, vil PwC også legge til rette for personlig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer.

PwC er kåret til en av verdens mest ettertraktede arbeidsgivere og tilbyr gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har vi 1.700 rådgivere, revisorer og advokater spredt over 27 kontorer, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner vårt nettverk 158 land, med 250.000 medarbeidere.

Interessert?

Søk ved å laste opp CV i vårt elektroniske søknadssystem innen 20. Januar 2021.

Kontaktinformasjon
Spørsmål knyttet til stillingen rettes til George Turk, Director og Leder for GRC IT | george.turk@pwc.com

Søknadsfrist: 20.01.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Konsulent, Tech, IT / Tech /, Rådgivning / Konsulenter