PwC Capital Markets & Accounting Advisory Services (CMAAS) søker nye talenter

PwC Capital Markets & Accounting Advisory Services (CMAAS) søker nye talenter


Søknadsfrist:17.01.2021
Arbeidssted: Oslo


Mulighet

Drives du av å hjelpe selskaper med nå sine strategiske ambisjoner, og ønsker du arbeide med rådgivning innen finansiell rapportering (IFRS), internkontroll, kapitalmarkedstransaksjoner og forbedring av rapporteringsprosesser?

Vi tilbyr deg muligheten for å kunne bli en del av et av Norges mest kompetente og foroverlente fagmiljøer, og du vil få et en unik anledning til å videreutvikle din karriere innenfor en internasjonal og kompetansedrevet organisasjon.

PwC CMAAS arbeider primært med selskaper som gjennomgår perioder med omstilling og vekst, og hvert oppdrag krever at vi tilpasser oppdrag og leveranse etter kundens behov. Vi tilbyr en lang rekke tjenester knyttet til kapitalmarkedstransaksjoner, oppkjøp og omorganiseringer, samt bistand med å sikre kvalitet i utarbeidelse og kommunikasjon av finansiell informasjon og rapportering.
Våre oppdragsgiverer varierer fra børsnoterte foretak, PE-selskaper, ulike investor-miljøer, samt større foretak i offentlig og privat eie.

Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du bidra på vidt spekter av oppdrag og prosjekter som hovedsakelig er rettet inn mot å bistå CFO og/eller finansfunksjonen i samband med komplekse transaksjoner og omstillinger. Primære oppgaver vil være regnskapsfaglige vurderinger, IFRS-konverteringer, prosessforbedringer knyttet til internkontroll og finansiell rapportering, samt bistand i samband med komplekse transaksjoner (IPOs, M&As, Carve-outs, reorganiseringer etc.).

Den rette kandidaten

Vi ser etter en fremoverlent kandidat som kan å se kommersielle muligheter, og evner å omsette faglig kunnskap til verdi for kunden. Kvalitet og integritet er også sentralt i alle ledd hos oss i PwC, og vår ambisjon er bistå kunden med å forstå situasjon de befinner seg i, finne praktiske løsninger og implementere disse. Vi er et team som er avhengige av å skape høy grad av tillit, og vi ser derfor etter kandidater som er gode på å bygge tette relasjoner. Høy integritet, samt evne til nytenkning og samarbeid er viktige verdier for oss, da dette er forutsetninger for å sikre at vi alltid bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning.


Kandidaten vi ser etter:

 • Proaktiv, initiativrik, engasjert og effektiv
 • Faglig sterk, strukturert, analytisk, og kvalitetsorientert
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner med interesse for relasjonsbygging og kommersiell tenkning
 • Teamorientert, og viser interesse og engasjement for kunnskap og læring
 • Prosjektlederkompetanse, med evne til gjennomføring

Kvalifikasjoner for stillingen

 • Vi ser etter deg som har erfaring innen revisjon, regnskap eller økonomistyring, og har:
 • Høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå (MMR eller tilsvarende)
 • Minimum 3 års relevant erfaring innen finans/regnskap/revisjon
 • Solid regnskapsforståelse (IFRS), gjerne kombinert med god kjennskap til selskapslovgivning, internkontroll, skatt og avgift
 • Interesse for teknologi og digitale verktøy, samt god system- og IT-kompetanse
 • Beherske engelsk og norsk flytende

Hva kan vi tilby

I PwC CMAAS vil du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i en fagorientert kunnskapsbedrift. Vi kan tilby en internasjonal arbeidsmiljø som bygger på tillit, respekt og samarbeid, der du vil få jobbe med en rekke spennende kunder.

Tilleggsopplysninger for stillingen

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.
Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Ingar André Meling | ingar.andre.meling@pwc.com.

Søknadsfrist: 17.01.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, IT / Tech /, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter