Senior Financial Controller

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har 38 klinikker i Norge. Vi omsetter for i underkant av 1 milliard NOK. Vi er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester med over 300 klinikker i åtte land. Klinikkene omsetter for over 400 millioner EURO og sysselsetter mer enn 4500 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. Gjennom sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA viser Jacobs Holding langsiktig interesse for tannlegebransjen. Jacobs Holdings vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter.


Colosseum Tannlege søker en nysgjerrig, proaktiv og faglig sterk Senior Financial Controller. Du vil ha en sentral rolle i arbeidet med å videreutvikle, samt bygge opp nødvendige systemer og rutiner i selskapet. Hovedoppgavene i stillingen vil være å bistå i oppfølging av selskapets økonomiske utvikling og regnskap, samt løpende rapportering til aktuelle stakeholders i selskapet. Stillingen rapporterer til CFO og inngår i et team på 5 medarbeidere.

Oppgaver:

 • bindeledd mellom klinikkene og ekstern regnskapsfører
 • ansvar for masterdata oppfølging i Qlickview
 • ansvarlig for oppfølging og kontroll av selskapets balanse, herunder varelager, utestående fordringer, avsetninger m.m.
 • utarbeidelse av månedsrapporter
 • løpende rapportering internt og til Group på salg og likviditet
 • analysere og rapportere lønnsomhet, arbeidskapital, salg, prognoser, marginer og andre verdiskapende indikatorer og økonomiske prosesser

Ønskede kvalifikasjoner:

 • mastergrad innen finans, økonomi eller regnskap
 • minimum 5 års erfaring fra financial controlling/regnskapssjef eller tilsvarende rolle
 • erfaring fra revisjon er en fordel
 • solid kompetanse innen rapportering
 • god regnskapsforståelse
 • superbruker i Excel og generelt høy interesse og kompetanse innen IT, herunder BI-verktøy
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Vi søker en engasjert medarbeider som evner å jobbe i team, men som samtidig er strukturert og selvgående. Stillingen favner bredt og du må ha evnen til å kunne sette deg inn i ulike komplekse problemstillinger og fagfelt. Vi søker deg som har fokus på detaljer, men likevel evner å se det store bildet og har et analytisk tankesett. Det legges stor vekt på at man er en god relasjonsbygger da godt samarbeid er essensielt i hverdagen.

Vi tilbyr
Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt selskap i sterk vekst. Vi har et dynamisk og hyggelig miljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for å utvikle og påvirke stillingen selv. Arbeidsplassen ligger sentralt på Majorstua i attraktive og nyoppussede lokaler. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Spesialist, Helse / Sosial, Regnskap / Revisjon