Senior Financial Account Manager

Senior Financial Account Manager med klientansvar

 


Intertrust Group er med våre 4000 ansatte en verdensledende tilbyder av spesialiserte administrasjonstjenester til bedrifter i over 30 jurisdiksjoner. Våre klienter er primært multinasjonale selskaper. Ved å være best på det vi gjør, hjelper vi selskaper over hele verden med å navigere innen komplekse legale strukturer og reguleringer. Vårt fokus på skreddersydde tjenester til klientene våre hjelper dem med investeringer og ekspansjon over hele verden. Intertrust Group er børsnotert på Euronext i Amsterdam.

Intertrust Norges filosofi er å være en 'one stop shop' for selskaper med juridiske, økonomiske og administrative behov. Vi samarbeider med anerkjente juridiske rådgivere, bankforbindelser og revisorer for å komplementere tjenestetilbudet vårt. I Norge er vi et team bestående av 14 kompetente medarbeidere med kontorer sentralt i Oslo.


Vi er i sterk vekst og vi søker en faglig sterk og motivert Senior Financial Account Manager. I stillingen er du ansvarlig for egen kundeportefølje på internasjonalt nivå og opptrer som klientens lokale ekspert på regnskapsmessige og økonomiske rapporteringsspørsmål. Du blir en viktig støttespiller for både dine kunder og kollegaer i et bredt internasjonalt miljø og du vil bli del av et solid tverrfaglig team.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • regnskapsføring fra A-Å for diverse utenlandske klienter
 • sørge for løpende bokføring, korrekte avstemminger og finansiell rapportering
 • utarbeide og kvalitetssikre årsregnskap og skattemeldinger
 • bistå ved ulike transaksjoner
 • være kontaktperson mot revisor og bidra til profesjonell og vellykket gjennomføring av ekstern revisjon
 • identifisere og håndtere et bredt spekter av ulike problemstillinger innenfor regnskap, skatt og avgift
 • bidra til videreutvikling og forbedring av regnskapsrutiner, prosesser og systemerØnskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minst 5 års relevant erfaring innen regnskap, revisjon eller tilsvarende
 • autorisasjon og/eller byråerfaring er en fordel
 • solid regnskapsforståelse og kjennskap til IFRS
 • god kunnskap i Excel, gjerne erfaring med Visma Business og Total Årsoppgjør
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig


Hvem er du?
For å lykkes i rollen har du en bred bakgrunn i regnskap, og du liker å dele kunnskapen din med andre. Du er løsningsorientert og verdsetter teamets suksess like høyt som din egen. Hvis du i tillegg er vant til å jobbe med mange parallelle prosesser og har evnen til å prioritere, tror vi at du vil trives godt hos oss.

Hva kan Intertrust tilby deg?
For den rette kandidaten kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling i et internasjonalt selskap og konsern i vekst. Du vil inngå i et tverrfaglig team med dyktige og engasjerte kolleger med både juridisk og lønnsfaglig bakgrunn, og mulighetene for både faglig og personlig utvikling er store. Vi holder til i representative lokaler i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson.

Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm, rådgiver i FinancePeople, på mob. 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no eller Lars Vaksvik, rådgiver i Finance People på mob. 415 45 733 / lars.vaksvik@financepeople.no.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Bank & Finans