Corporate Access medarbeidere

Pareto Securities er blant landets ledende verdipapirforetak med virksomhet innen analyse, omsetning av aksjer og obligasjoner, prosjektfinansiering og selskapsråd-givning (Investment Banking). Pareto Securities har rundt 450 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stavanger, Stockholm, Malmø, Helsinki, København, London, Frankfurt, Zürich, New York, Houston, Singapore og Perth.

 

På grunn av økende oppdragsmengde søker Pareto Securities etter nye Corporate Access medarbeidere til sitt kontor i Oslo.
Corporate Access-funksjonen er en sentral del av Paretos globale virksomhet og tempoet er tidvis meget høyt. Du er en av de første kundene våre møter og det er derfor viktig at du har service i fokus, høy arbeidskapasitet og leverer god kvalitet med godt humør.
Arbeidet består i å planlegge og koordinere gjennomføringen av roadshows, konferanser og alle typer presentasjoner og kundemøter. Se paretosec.com/updates/events-and-conferences/ for mer informasjon om våre konferanser.
Året vi har vært gjennom har endret hvordan vi jobber og møtes, og dette har også endret hvordan vi gjennomfører våre kundearrangementer, spesielt knyttet til bruk av digitale løsninger. Vi søker derfor personer som kan være med på å videreutvikle denne funksjonen i tett samarbeid med analyse, megling og investment banking, og dine Corporate Access-kolleger i Oslo, Stockholm, Frankfurt og London.
Kvalifikasjoner
• Minst to års erfaring innen Corporate Access eller annet event relatert arbeid
• Selvstendig og effektiv, må kunne takle tidvis høyt arbeidstempo
• Kommunisere godt muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk
• Interesse for å benytte digitale verktøy, og gode kunnskaper om Microsoft Office
Å arbeide i Pareto Securities gir gode utviklingsmuligheter for våre medarbeidere, og stiller samtidig høye krav til profesjonalitet, ansvar og fleksibilitet. Vi tilbyr en spennende hverdag og et godt arbeidsmiljø i nyoppussede kontor-lokaler i Vika i Oslo sentrum. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og du blir en del av et svært kompetent team.
Du søker på stillingen via vår online jobbportal. Vennligst legg ved søknadsbrev med CV, karakterutskrifter fra høyere utdanning samt videregående skole, og eventuelle attester.
For spørsmål om stillingen, kontakt Eirik Haavaldsen eller Kristian Olsen Stenbakk på telefon 22 87 87 00.
For spørsmål om søknadsprosessen, vennligst kontakt Anette Markhus på telefon 22 01 58 13.
Søknadsfrist 8 januar 2021. Søknader behandles konfidensielt.


Lignende søk: Annet, Bank / Finans tjenester