Financial Controller med lederansvar

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

foodora er datterselskap av Delivery Hero, et av verdens ledende online matleveringsselskaper, med hovedkontor i Berlin. foodora ble etablert i Norge i 2015 og har de siste fire årene vokst eksponentielt, og leverer i dag mat fra over 1000 restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og andre byer i Norge. I tillegg lanserte de i august 2018 plattformen til et utvidet område rundt storbyene, der restaurantene selv står for leveransen.
Målet er å fortsette utvidelsen til nye byer, samt å etablere foodora som en partner for take away på nasjonalt nivå, både i de store og litt mindre byene, samt tettsteder.


Ønsker du å bli en del av et internasjonalt selskap med ungt og dynamisk miljø og store muligheter for utvikling? Da er du kanskje vår nye Financial Controller.
Foodora Norge er i sterk vekst og søker nå en faglig dyktig Financial Controller med ledererfaring. Som Financial Controller vil du lede og utvikle regnskapsteamet som består av to motiverte og engasjerte medarbeidere. Videre vil du jobbe operativt med regnskap og være ansvarlig for regnskapsrapporteringen til konsern. Selskapet er i kontinuerlig utvikling og Financial Controller vil bli sterkt involvert i videreutvikling av systemer, rutiner og prosesser innenfor fagområdet.

Arbeidsoppgaver:

 • være ansvarlig for regnskapsavdelingen med to medarbeidere, herunder støtte, lede og utvikle teamet
 • kvalitetssikre og ferdigstille finansiell rapportering, måneds- og kvartalsvis
 • bistå teamet med operativ regnskapsførsel ved behov
 • sørge for korrekte avstemminger, avsetninger og periodiseringer
 • ansvar for utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer
 • være selskapets kontaktperson mot revisor og bidra til profesjonell og vellykket gjennomføring av intern og ekstern revisjon 
 • delta i implementering av SAP som nytt ERP-system
 • sørge for harmonisering og forbedring av regnskapsrutiner og prosesser i tråd med gjeldene regelverk
 • ad hoc rapportering og prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning innen økonomi/regnskap, bachelorgrad eller tilsvarende
 • 5-10 års relevant arbeidserfaring innenfor regnskap/revisjon, controlling eller tilsvarende stillinger
 • erfaring med å lede og utvikle team
 • solid regnskapsforståelse, erfaring med IFRS vil være en fordel
 • gode Excel-kunnskaper og meget god systemkompetanse
 • erfaring med SAP og/eller systemimplementering er en fordel, men ikke et krav
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
For å lykkes og trives i stillingen må du være proaktiv, selvgående, nøyaktig og strukturert. Du planlegger fremover og evner å lede ditt team ved å motivere, gi rom for videreutvikling og fordele arbeidsoppgaver på en hensiktsmessig måte.

Videre er det viktig at du er fleksibel, positiv og trives i et raskt omskiftelig miljø og med et høyt tempo. I tillegg til å være operativ har du evne til å drive kvalitets- og forbedringsprosesser og har god gjennomføringsevne. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et ungt og dynamisk selskap i stor vekst og med gode utviklingsmuligheter. Hos foodora vil vi løfte frem de menneskene som jobber hos oss. Vi verdsetter mangfold. Mangfold av erfaringer, bakgrunn, synspunkter og ideer. Vi verdsetter dette høyt da vi er sikre på at det er nettopp mangfold som ligger til grunn for vår kultur, så vel som i produktet vi leverer. Vi er stolte over å kunne tilby våre ansatte global utvikling og samtidig utmerke oss som en av de raskest voksende selskapene innen LMD* i verden.
*LMD står for last mile delivery. Dette, og mange andre nerdete forkortelser, kan du lære deg når du begynner hos oss!

Vi holder til i freshe, moderne lokaler nederst på Grünerløkka. Dette er vårt andre hjem hvor vi har lagt til rette for et innbydende og sosialt arbeidsmiljø hvor både bud og kontoransatte møtes. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via  www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Line Freitag +47 976 10 501/line@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Hotell / Restaurant