Vi søker regnskapsfører til regnskapsbyrå

Er du autorisert regnskapsfører eller har du et ønske om å bli det? Til en av våre kunder, et regnskapsbyrå rett i utkanten av Oslo, søker vi etter Regnskapsfører A-Å. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som motiveres av å jobbe med regnskap og som ønsker å ha ansvar for en egen kundeportefølje. 

Arbeidsoppgaver

  • Regnskapsføring A til Å med oppdragsansvar
  • Løpende kundekontakt
  • Årsregnskap og skatteskjemaer
  • Rådgiving og konsulentarbeid
  • Rapportering

Hvem er du?
Vi ser etter deg som har erfaring innen regnskap A-Å og som ønsker å utvikle deg videre innen faget. Du er gjerne autorisert, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du har relevant erfaring innen regnskap Å-Å, og at du har et brennende ønske om å utvikle deg videre innen faget. 

I denne rollen vil det være en del kundekontakt. Det er viktig at du har gode kommunikasjonsevner, både norsk muntlig- og skriftlig. Du er opptatt av å være en god rådgiver for kunden og leverer arbeid av god kvalitet. I tillegg til at du har interesse for systemer og digitalisering. Du bidrar gjerne til utvikling innen dette området. 

Hva kan vi tilby?
Vi evner å se dine kvalifikasjoner opp mot våre kunders behov. Vårt mål er at du skal få en jobb som byr på faglig utvikling og som du vil trives i. Vi er daglig i kontakt med Norges største og mest attraktive regnskapsbyråer i Oslo og omegn, og vi er ganske sikker på at vi vil finne en stilling som passer for nettopp deg!

Hvem er vi?
Bjørg Fjell Rekruttering har 35 års erfaring med rekruttering til faste- og midlertidige stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon. Vi har dedikerte rådgivere som har god kjennskap til faget og med flere års erfaring fra rekruttering.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om stillingen :) 

Karen Ingemundsen, Rådgiver Telefon 470 93 700 LinkedIn

Bli kjent med Bjørg Fjell AS

Om arbeidsgiveren
Bjørg Fjell Rekruttering er et norskeid selskap som ble etablert i 1985. Vi sier at vi er annerledes og med et personlig tilbud til alle, enten man er kunde eller jobbsøker. Dette er ikke tomme ord. Vi har over 30 års erfaring med rekruttering og vikartjenester, uten at selskapet har gjennomgått store strukturelle endringer. Det betyr at vi har finforedlet vår kompetanse med samme utgangspunkt gjennom hele selskapets historie.


Lignende søk: Spesialist, Regnskap / Revisjon