Business Controller

Som Business Controller i Norli AS får du ansvar for å styre videreutviklingen av våre BI-systemer og du får en sentral rolle i selskapets videre utvikling og vekst.

Norli AS har høyfokus på å utvikle sine styringsinformasjonssystemer. Per i dag har de en velutviklet informasjonsplattform med god tilgang til forretningsdata. Vi søker nå en Business Controller som skal ha som hovedansvar å foredle våre data til nøkkeltall og styringsinformasjon; enkelt og tydelig tilrettelagt for beslutningstagere på alle nivå i organisasjonen.

Din rolle som analytiker vil være å se sammenhenger mellom nøkkeltall og analyser for å identifisere potensiale for løpende forbedringer i hele konsernet, men med et spesielt fokus mot kjernevirksomheten butikkdrift.  I rollen får du også et overordnet ansvar for operativ controlling og løpende oppfølging av virksomhetens målsatte KPI-er og budsjetter.  

Business Controller er også tiltenkt en rolle rundt forhandlinger og forvaltning av våre husleiekontrakter.
Business Controller vil rapportere organisatorisk til direktør for økonomi og virksomhetsstyring, men forventes å jobbe aktivt ut mot toppledelse, mellomledere og sentrale beslutningstagere i hele konsernet.

Du blir en del av et sterkt fagmiljø i et selskap som er resultat- og utviklingsdrevet. Du blir en del av utvidet ledergruppe og bindeledd mellom ledere, brukere og IT-konsulenter.
Selskapet er i kontinuerlig utvikling og vekst og det er store muligheter for personlig og faglig utvikling - både i rollen og i selskapet.

Oppgaver

 • Lede utvikling/forvaltning av selskapets BI-Systemer
 • Være superbruker BI-Systemer
 • Utvikle selskapets virksomhetsstyring 
 • Operativ retail-controlling
 • Analysere forretningsdata
 • Løpende «jakte» på og være pådriver for forbedringer 
 • Forhandlinger og forvaltning av våre husleiekontrakter

Kompetanse og egenskaper

 • Erfaring og interesse fra BI-Systemer, vi Bruker Oracle ERP system og Oracle baserte BI-Systemer
 • Økonomisk utdannelse
 • Gjerne erfaring fra retailvirksomhet
 • Analytisk, med forståelse for datastrukturer og sammenhenger

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Sissel Gladsø på tlf: 402 03 866 mail: gladso@dynamicpeople.no eller 
Ruth-Camilla Aas på tlf: 911 77 259 mail: aas@dynamicpeople.no 

Ikke vent med å sende inn søknad, vi behandler søkere fortløpende.

Velkommen som søker!

Les mer om Dynamic People AS her: www.dynamicpeople.no.

Samtaler med kandidater vil inntil videre bli gjennomført via telefon eller videomøte.

Om arbeidsgiveren:

Norli AS er Norges største bokhandelsvirksomhet og driver i dag kjeden Norli som har en samlet butikkomsetning på NOK 1,6 mrd. fordelt på 179 butikker. Selskapet har solid økonomi og er godt posisjonert for fremtiden med sterk kundepreferanse og egen vareforsyning. Norli AS eies 49,3 % av forlagshuset Aschehoug og 47,4 % av NorgesGruppen. Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har butikker spredt rundt i hele landet og i våre butikker finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud. I tillegg til bøkene finner du også stort utvalg av papirvarer gjennom Paperchase, samt øvrige varer innen kategoriene kontor, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, leker, kort og sesongprodukter. På norli.no gir vi deg den samme gode bokfølelsen som i våre butikker. Gjennom Norli Junior-konseptet tilbyr vi deg også både Norli Junior lesekonkurranse for skoler, Norli Jr-klubben og Boktipseren.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Media / Forlag