Økonomisjef til Lefdal Mine Datacenter i Nordfjord

 

Lefdal Mine Datacenter er et av de ledende datasentrene i Norden, med 10 MW installert kapasitet fordelt på norske og internasjonale kunder. Datasenteret er bygget ut i fjellhaller i tidligere Lefdal gruve, mellom Måløy og Nordfjordeid i Nordfjord. Selskapet har nødvendige forutsetninger i et voksende marked for datasentertjenester. Lefdal Mine Datacenter har unike løsninger internasjonalt i forhold til drivere som fornybar strøm, energieffektivitet, sikkerhet og fleksibilitet for kundene. De enorme arealene tilgjengelig kombinert med modulær utbygging og ledende design på infrastruktur gir også forutsigbarhet og lave kostnader.
Den digitale utviklingen og et unikt produkt medfører at Lefdal Mine Datacenter opplever sterk vekst i etterspørselen fra internasjonale aktører med store og voksende behov. Selskapet er eid av det tyske industriselskapet Rittal og infrastrukturfondet Columbia Threadneedle. Eierne har langsiktige og høye ambisjoner på vegne av selskapet.

For mer informasjon besøk www.lefdalmine.com og gå inn på vår 360 site tour https://lefdal.netlify.app.

Lefdal Mine Datacenter vokser kraftig og ser nå etter en operativ, kommersiell og strategisk tenkende økonomisjef til selskapets hovedoperasjon på Måløy. Du vil få en nøkkelrolle i den videre utviklingen av selskapet, og må trives med tidvis høyt tempo. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Ansvar og arbeidsoppgaver

 • ha ansvar for økonomifunksjonen, inkludert tett samarbeid med og oppfølging av ekstern regnskapsfunksjon
 • utarbeide rapportering til daglig leder og finansielle rapporter til styret
 • delta aktivt i kundeprosjekter, følge opp disse og utføre kunderevisjoner
 • utarbeide prismodellering, kontantstrøm- og lønnsomhetsanalyser
 • være ansvarlig for budsjettprosess, forecast og prognoser
 • bistå i finansieringsarbeid
 • utarbeide pris- og konkurrentanalyser
 • prosjekter og ad hoc

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • noen års relevant erfaring fra operativ rolle og/eller revisjon
 • erfaring fra teknisk virksomhet, herunder bygg/anlegg, eiendom, IT eller tilsvarende er en fordel
 • erfaring fra internasjonal virksomhet er en fordel
 • god regnskapsforståelse og god forretningsforståelse
 • meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
For å lykkes og trives i rollen må du være en robust lagspiller som står løpet ut i hektiske perioder. Du er strukturert og evner å håndtere mange baller i luften på en gang, samtidig som du evner å prioritere. Videre er du nøyaktig og kan dykke ned i detaljene, men evner også å se det store bildet. Du er selvstendig men trekker på og samarbeider godt med andre ved behov, og du har en nysgjerrig og målorientert tilnærming til arbeidsoppgaver og kollegaer.

Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan Lefdal Mine Datacenter tilby en særdeles spennende jobb i en fremtidsrettet og internasjonal virksomhet med stort vekstpotensial, og du vil få en nøkkelrolle i å utvikle både selskapet og regionen. Arbeidsmiljøet vil du finne kompetent og inkluderende både internt i selskapet og i miljøet rundt, og det vil være store muligheter for faglig så vel som personlig utvikling. Arbeidssted er Lefdal Mine Datacenter i Nordfjord eller etter avtale, og noe reiseaktivitet må påregnes. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Leder, Spesialist, Eiendom / Eiendomsmegling, IT / Tech /, Telekommunikasjon